Gabby Petito en haar verloofde Brian Laundrie
Volledig scherm
Gabby Petito en haar verloofde Brian Laundrie © via REUTERS

Familie van Gabby Petito woedend op ouders van verloofde: “Ik hoop dat hij krijgt wat hij verdient, dat geldt ook voor zijn ouders”

De ouders van Brian Laundrie zijn medeplichtig aan de verdwijning van Gabby Petito. Dat vinden de ouders van Gabby althans. Het lichaam van Petito werd zondag teruggevonden door de politie nadat ze met geweld om het leven kwam. Haar verloofde, Brian Laundrie, is nog vermist. Wat er precies gebeurd is, is voorlopig onbekend.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
  PREMIUM

  Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

  De verdwijning van YouTube-ster Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.
 2. Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbellen afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder

  Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbel­len afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder

  De alarmbellen gingen af bij de familie van Gabby Petito (22) uit Long Island na een mysterieus bericht verstuurd vanop haar gsm naar haar moeder, Nichole Schmidt, op 27 augustus. De sms verwees naar Stan, de grootvader van Gabby. Maar volgens Schmidt noemde Gabby hem nooit Stan. De politie is haar externe harde schijf nu helemaal aan het uitpluizen. Intussen blijkt uit het YouTube-filmpje van het koppel dat Brian Laundrie (23) voor de verdwijning van zijn verloofde tijdens hun roadtrip een thriller aan het lezen was over drie vermiste vrouwen.