Familie van Gabby Petito richt zich tot spoorloze verloofde: “Brian, we vragen je om jezelf aan te geven”

Gabby Petito’s familie hield dinsdag een persconferentie. De 22-jarige vrouw uit Florida verdween na een roadtrip met haar verloofde, Brian Laundrie. Hij keerde begin september alleen terug, maar verdween enkele dagen later. Het lichaam van Gabby werd teruggevonden in Wyoming. De familie wilde zelf geen vragen beantwoorden over haar verloofde, maar hun advocaat reageerde wel: “Brian, we vragen je om jezelf aan te geven.” De familieleden kondigden wel de oprichting aan van de Gabby Petito Foundation. Dit initiatief moet andere families helpen bij verdwijningszaken. “We willen alles doen wat we kunnen om andere mensen te helpen”, vertelt Joe Petito, de vader van Gabby. 

 1. Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten”
  108

  Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremis­ten aan de deur zetten”

  Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) is niet onder de indruk van het ontslag van Dries Van Langenhove als Kamerlid. “Moet ik nu applaudisseren omdat een complotdenker uit het parlement stapt en zijn propagandamachine buiten het parlement voortzet?”, zei Demir bij ‘VTM NIEUWS’. Volgens haar blijft een samenwerking met Vlaams Belang uitgesloten. “Tom Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.