Volkert van der Graaf in 2018.
Volledig scherm
Volkert van der Graaf in 2018. © ANP

Familie Pim Fortuyn bezorgd over vrijheid van zijn moordenaar: “Hij is levensgevaarlijk”

De proeftijd van de moordenaar van de Nederlandse politicus Pim Fortuyn loopt af. Voor de nabestaanden is het nog altijd onverteerbaar dat Volkert van der Graaf vanaf volgende maand zonder enige vorm van toezicht weer kan gaan en staan waar hij wil.

8 reacties

 • Ronald Cardinald

  2 jaar geleden
  Als je je straf hebt uitgezeten ben je een vrij man en het maakt niet uit wat je gedaan hebt wet is wet
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Onvoorstelbaar dat de moordenaar van een geliefde politieker zo snel vrijgelaten wordt. Hij was trouwens al enkele jaren vrij op "proef". Dat is als zeggen van : doe maar, echte straffen krijg je toch niet.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  2 jaar geleden
  Niet te geloven dat die man na slechts 18 jaar zomaar wordt vrijgelaten. Voor dergelijke misdrijven zou het toch minimum 30 jaar effectief moeten zijn. Maar ja justitie ?
 • Michel Van Limbergen

  2 jaar geleden
  Aan dit soort incidenten kan je alleen maar concluderen dat het leven geen sikkepit meer waard is. Deze man hoort levenslang in de gevangenis te zitten!
 • Jean-Paul Hoornaert

  2 jaar geleden
  ik begrijp niet dat men een moordenaar zo snel vrijlaat dat zou levenslang moeten zijn
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.