Het logo van Facebook-moederbedrijf Meta.
Volledig scherm
Het logo van Facebook-moederbedrijf Meta. © REUTERS

Facebook verwijdert bedrijfspagina’s gelinkt aan leger Myanmar

Meta, het moederbedrijf van Facebook, verwijdert alle accounts en pagina's van bedrijven gecontroleerd door het Myanmarese leger. Dat maakte het bedrijf bekend.

 1. Poetin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

  Poe­tin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

  De Russische oppositieleider en Kremlin-criticus Aleksej Navalny zit intussen al een jaar gevangen, maar heeft nergens spijt van. "Ik heb het gedaan, ik heb er geen seconde spijt van", zegt Navalny op sociale media over zijn strijd tegen het Kremlin en zijn terugkeer naar Rusland, nadat hij in Duitsland had hersteld van een gifaanval. "Na een jaar gevangenis, zeg ik jullie wat ik naar hen (die me toen steunden) in de rechtszaal heb geroepen: wees niet bang.”
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.