Rohingyavluchtelingen uit Myanmar in een Bengaals vluchtelingenkamp.
Volledig scherm
Rohingyavluchtelingen uit Myanmar in een Bengaals vluchtelingenkamp. © REUTERS

Facebook erkent dat het slecht beleid voert in Myanmar

Facebook moet meer doen om te voorkomen dat het platform in Myanmar wordt gebruikt om aan te sporen tot geweld. Dat staat in een onderzoek van de ngo Business for Social Responsibility dat in opdracht van Facebook is uitgevoerd.

3 reacties

 • Valentijn Jacobs

  3 jaar geleden
  Als er geen moslims meer wonen in Myanmar zijn alle problemen opgelost, waarom kan men nu echt niet toegeven dat de twee godsdiensten niets anders dan moord en brand veroorzaken, laat ze gewoon uit mekaar leven en stop hen de multicul door hun strot te duwen, bij de ene zijn koeien heiliger dan de paus, de andere gaat ze stelen slacht ze op straat en eet ze op, dit gaat nooit lukken.
 • Sven Kerstens

  3 jaar geleden
  Een blote borst hebben ze eender waar gezien en word je geblokkeerd. Geweld, moorden, onthoofde lichamen, promo voor is...alles mag maar een borst oeioei? Dat is één van de vele redenen dat ik nooit een account bij accosiale media zal maken.
 • Lieven Vermandere

  3 jaar geleden
  Aung San Suu Kyi is een Myanmarese politica, leidster van de geweldloze beweging voor de mensenrechten en democratie in Myanmar en winnares van de Nobelprijs voor de Vrede van 1991 en talrijke andere internationale onderscheidingen.....tot zover Wikipedia. De werkelijkheid is toch enigzins anders.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.