Ivana en Donald Trump
Volledig scherm
Ivana en Donald Trump © AP/AFP

Ex-vrouw Ivana over Donald Trump: "Hij zegt al eens gekke dingen maar hij is een stabiel genie"

Vorige week was verontwaardiging ontstaan over enkele verklaringen die de Amerikaanse president zou hebben gedaan over immigratie vanuit 'shithole'-landen. Zijn eerste vrouw gelooft niet dat de uitspraken aantonen dat Donald Trump een racist is.

28 reacties

 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Die ex-vrouw ziet me er ook een zeer academisch gevormde vrouw uit. Zou ze wel weten waar Europa ligt ? Ik denk dat Trump niets duurzaam zal realiseren en tijdens zijn mandaat gewoon de pers en cetera gek maakt met zijn 'geniale persoonlijkheid'. Zeer belangrijke dossiers liggen in de ijskast en verder is het gewoon vaudeville en cabaret! De volgende zal de puinhoop mogen opkuisen.
 • Gilbert Vermeersch

  5 jaar geleden
  Hij is een stabiel genie!!! Ik vraag me af in welke zin??
 • paul droesbeke

  5 jaar geleden
  Mijn fondsen doen het heel goed , dit is wat voor mij telt , al dat nepnieuws kan mij gestolen worden
 • Dimitri Mostrey

  5 jaar geleden
  Het alternatief was Hillary Clinton. Iemand die openlijk stuurde naar een oorlog met Rusland. Met Europa als collateral. Omdat de Russen zogezegd haar emails gehackt hadden. Dan heb ik liever een ego als Trump dan een ego als Clinton.
 • Julien Buys

  5 jaar geleden
  trump is op en top amerikaans zakenman ,als bijna alle U S multis hier wegtrokken ,was er van trump nog geen sprake ,en hun stijl ??? heb 2 maal voor die multis gewerkt ,de laatste maal werden we uitgenodigd in antwerpen ,groot feest ,om de toekomst van de firma te bekijken ,omg ,eerst een reeks met de verwezelijkingen op 25 jaar ,om 14 uur ,de koude douche ,maandag zaak dicht ,remember ,ford ,gm ,standart steel en oil co ,sea land en de rest