In 2009 verliet Lario de mediamagnaat en politicus na een seksschandaal.
Volledig scherm
In 2009 verliet Lario de mediamagnaat en politicus na een seksschandaal. © AP

Ex-vrouw Berlusconi moet 60 miljoen euro onderhoudsgeld terugbetalen

De Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi heeft een jarenlange juridische strijd rond onderhoudsgeld gewonnen van zijn ex-vrouw. Veronica Lario moet haar ex-man 60 miljoen euro terugbetalen, besliste het Italiaanse hooggerechtschof.

3 reacties

 • Ibn Marouf

  3 jaar geleden
  Zo hoort het!
 • Marc Camp

  3 jaar geleden
  het huwelijk, eens zo heilig in Italie. Als moeder de vrouw de echtscheiding aanvraagd vanwege vele seksschandalen van haar man, dan zou normaal de man hiervoor moeten opdraaien. Maar Berlusconi zou Berlusconi niet zijn mocht hij een hiaat in de wetgeving gevonden hebben waardoor hij zelfs niet opdraaid voor de onderhoudskosten van zijn kinderen! Schande!
 • Judith Wouters

  3 jaar geleden
  Het zijn precies 2 poppen.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.