Voormalige Formule 1-topman Bernie Ecclestone verlaat de rechtbank in Londen.
Volledig scherm
Voormalige Formule 1-topman Bernie Ecclestone verlaat de rechtbank in Londen. © ANP / EPA

Ex-topman Formule 1 Bernie Ecclestone staat terecht voor miljoenenfraude, pleit onschuldig

De voormalige Formule 1-topman Bernie Ecclestone heeft vandaag in London onschuldig gepleit in een proces over miljoenenfraude. Ecclestone wordt ervan verdacht buitenlandse tegoeden ter waarde van 400 miljoen pond (471,5 miljoen euro) op een verkeerde manier te hebben aangegeven bij de belastingen.

 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. LIVE AARDBEVING. B-FAST stuurt veldhospitaal en 10.000 slaapzakken naar Turkije: eerste team vertrekt morgen

  LIVE AARDBEVING. B-FAST stuurt veldhospi­taal en 10.000 slaapzak­ken naar Turkije: eerste team vertrekt morgen

  Na de zware aardbeving in het grensgebied van Turkije en Syrië zijn al meer dan 7.300 doden geteld. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vreest dat de dodentol na de aardbevingen in Turkije en Syrië in de komende weken kan verachtvoudigen. Reddingswerkers zetten alles op alles om mensen vanonder het puin te halen, maar de weersomstandigheden bemoeilijken die reddingsacties. Vanuit alle delen van de wereld zijn reddingswerkers of hulpgoederen onderweg naar de getroffen regio.