Ex-president Trump noemt Biden “staatsvijand” tijdens eerste optreden na huiszoeking door FBI

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdagavond hard uitgehaald naar de huidige president Joe Biden. Trump omschreef Biden als "staatsvijand” tijdens een campagnebijeenkomst in de aanloop naar de tussentijdse Congresverkiezingen in november. Ook de FBI-inval bij zijn residentie in Mar-a-Lago moest het ontgelden tijdens Trumps eerste publieke optreden sinds de huiszoeking.

  1. België wil toch tanks naar Oekraïne sturen, maar struikelt over kostenplaatje: “Ze vragen 500.000 euro voor tank die we verkochten aan 15.000 euro”
    56

    België wil toch tanks naar Oekraïne sturen, maar struikelt over kosten­plaat­je: “Ze vragen 500.000 euro voor tank die we verkochten aan 15.000 euro”

    De federale regering zet morgen normaal het licht op groen voor een nieuw pakket militaire steun aan Oekraïne, maar tanks zullen daar niet bij zijn. Reden? België heeft al jaren geen tanks meer. Nederland ook niet, maar daar overweegt de regering om er aan te kopen voor Oekraïne. Is dat ook voor ons een optie? De wil is er alvast, maar het kostenplaatje speelt de regering parten.