De miljardair blijft voorlopig in gebreke.
Volledig scherm
De miljardair blijft voorlopig in gebreke. © REUTERS

Ex-president Trump hangt dwangsom van 10.000 dollar per dag boven het hoofd

Een rechter in New York heeft maandag de Amerikaanse oud-president Donald Trump in een burgerrechtelijke zaak rond zijn groep een dwangsom van 10.000 dollar (9.330 euro) per dag opgelegd als hij blijft weigeren de rechtbank boekhoudkundige en fiscale documenten voor te leggen.

7 reacties

 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Trump manipuleert het recht systeem daar al tientallen jaren uiteraard door er hopen geld tegen aan te smijten zo werkt dat daar nu eenmaal . Zo kan men daar alles eindeloos laten opschuiven !
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Daar zal hij eens smakelijk om lachen.
 • Geert Vande Walle

  4 maanden geleden
  Uiteindelijk zal gans het onderzoek een veelvoud kosten van wat het zou kunnen opbrengen, en wie zal dat betalen ? 1 keer raden is genoeg zeker ?
 • Liesbeth Cuppens

  4 maanden geleden
  Voor een man als Trump kan ik weinig of geen begrip opbrengen. Eerlijk duurt get langst en fraude plegen kan men perfect voorkomen. Boontje komt om zijn loontje. Waar Trump nu belandt, weet ik niet, maar mogelijk zal hij oranje kleren moeten aantrekken. Zelf gezocht, geen medelijden.
 • Sigreyko Moon

  4 maanden geleden
  Hoop dat New York dit ook daad werkelijk zal innen!?
 1. Oekraïne probeert Russen klem te zetten: “Opnieuw cruciale brug in Cherson vernietigd”

  Oekraïne probeert Russen klem te zetten: “Opnieuw cruciale brug in Cherson vernietigd”

  Oekraïne beweert dat het opnieuw een voor de Russen cruciale brug in Cherson, in het zuiden van het land, heeft vernietigd. Door strategisch belangrijke bruggen in de regio te bombarderen, proberen de Oekraïense militairen de Russen de pas af te snijden. Volgens Kiev is de brug aan de dam in de stad Nova Kachovka – die al eerder aangevallen werd – nu onbegaanbaar. Het bericht is niet onafhankelijk geverifieerd.