EPA/Instagram
Volledig scherm
© EPA/Instagram

Ex-moordverdachte Amanda Knox doet mee aan moordspel: “Deze keer was ik in 4 uur vrij”

BuitenlandAmanda Knox (31) heeft op Instagram beelden gedeeld van een moordspel waar ze samen met haar verloofde Christopher Robinson aan deelnam. De Amerikaanse zat 4 jaar in de cel op verdenking van de seksmoord op een Britse studente in Italië, maar werd uiteindelijk vrijgesproken. Ook tijdens het moordmysterie was ze een verdachte – zo vertelt ze zelf – en ook nu werd haar naam gezuiverd. “Deze keer in 4 uur tijd. Beter dan in 4 jaar”, schreef ze schamper bij de foto’s.

4 reacties

 • Ibn Marouf

  2 jaar geleden
  Vrijkomen door geknoei is niet hetzelfde als onschuldig zijn. Maar laat ze maar hoog van de toren blazen, ze zal zichzelf nog verraden!
 • Rebecca Gios

  2 jaar geleden
  Amanda en haar vriend zijn door het hooggerechtshof vrijgesproken doordat er geen enkel DNA te vinden was. Wel is er DNA gevonden in, op en rond het lichaam alsook bebloede vinger- en schoenafdrukken van iemand dat al bekendstond voor inbraken. Toevallig zat diegene meteen na de moord in Duitsland.
 • jan verbrugge

  2 jaar geleden
  Beste joeri en piet dat is een persoonlijke opinie van jullie en die mogen jullie hebben maar volgens de letter van de wet is ze onschuldig verklaard. Oh en piet die vernietiging waar jij het over hebt is van 2013, in 2015 is ze officieel vrijgesproken.
 • Joeri De clercq

  2 jaar geleden
  Heb docuover haar gezien. Je moet een oen zijn als je geloofd dat zij het NIET heeft gesaan. Bij haar aanhouding was zeniet te stoppen met lachen. Wie lacht er nu als je als moor verdachte gezien word. En wie lacht er vollop in de cameras als u vriendin isvermoore en verkracht. Pure amerikaanse druk. Politiek gedoe.