Don McGahn, de voormalige advocaat van het Witte Huis onder Donald Trump (links).
Volledig scherm
Don McGahn, de voormalige advocaat van het Witte Huis onder Donald Trump (links). © EPA

Ex-advocaat Witte Huis gaat getuigen over Trumps poging Rusland-onderzoek te belemmeren

De voormalige advocaat van het Witte Huis onder Donald Trump heeft ermee ingestemd om na twee jaar te getuigen over de mogelijke pogingen van Trump om het Rusland-onderzoek te belemmeren. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt.

19 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 maand geleden
  Wat is er toch aan de hand met al die mensen, die nog nooit de Amerikaanse Grondwet "We The People" gelezen hebben of begrijpen. En die natuurlijk ook niet op Trump mogen en/of kunnen stemmen. Maar zich wel graag druk maken, over Amerika en hun bevolking. Met Trump als President, iedereen ging er op vooruit, en durf ik het te zeggen. De welvaart in Amerika bestaat niet dankzij de collectieve opoffering aan het gemeenschappelijke goed, maar dankzij de productieve genialiteit van vrije mensen.
 • jef wouters

  1 maand geleden
  trump zou dit landje nog kunnen redden
 • Gilbert Geldof

  1 maand geleden
  alfons moons, het is al van dat! Hij is gelanceerd voor de rest van de dag. Hij is zelfs aardrijkskundig expert want in een ander item heeft hij al duiding gegeven dat Helchteren en Beringen weliswaar buurgemeenten zijn maar dat Heusden Zolder er nog tussen ligt.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Donald Trump verdient een echt proces in een echte rechtbank in plaats van een schertsvertoning en een politiek proces in het Congres met een Republikeinse meerderheid. Want hij is het waard.
 • Carl Op de Beeck

  1 maand geleden
  We weten eigenlijk allemaal dat er, via Trump, wel degelijk Russiche invloed was bij de verkiezingen van 2016. We hebben namelijk gezien hoe Trump een nieuwe minister van justitie aanstelde die vervolgens belette dat de afgevaardigden inzage kregen in het volledige Mueller-rapport.