Volledig scherm
© AP

Ex-advocaat en Trump-vertrouweling Michael Cohen wil tegen hem en zijn familie getuigen

Michael Cohen (53), de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft gezegd dat hij gaat "getuigen tegen de misdragingen van Trump en enkele van zijn familieleden".

14 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 weken geleden
  Fijne bende, de republikeinse top. De ene nog hypocrieter dan de andere, elkaar verklikken, leugens verspreiden, en aan het hoofd een delusional narcist die zijn aanhang ervan heeft weten te overtuigen dat hij de greatest is, terwijl hij zijn hele termijn de muppet van Poetin is geweest en met zijn afbraakbeleid de velen achteruit heeft gezet. Op zich is dat wel zijn grootste verwezenlijking, zo veel mensen een rad voor de ogen draaien. Sommigen hebben nog altijd niet door hoe bezeikt ze zijn.
 • eric Peeters

  2 weken geleden
  Hij en zijn advokaten en senatoren volgelingen moeten voor een senaatscommissie verschijnen waar hij al zijn fictieve fraudeclaims moet verdedigen en bewijzen die hij allemaal heeft uitgebazuind. Elk bewering van massale fraude die hij niet kan bewijzen moet hij publiekelijk toegeven dat het "Gelogen" was. Alle vergaderingen moet hij fysiek aanwezig zijn. Voor de leugens die zijn advocaten hebben verdedigd worden ze geschrapt worden als advokaat of senator. Trump moet alle proces kosten betalen
 • Christiaan GOETHALS

  2 weken geleden
  Cohen is de man op de juiste plaats, maak van een stroper een jachtwachter.
 • Heinrich Wolf

  2 weken geleden
  Trump had reeds gij begin van zijn campagne 2015/2016 een derde ambtstermijn in zijn achterhoofd. De daarvoor noodzakelijke wijziging van de grondwet zou voor hem als "business as usual" op zijn agenda gestaan hebben. Maar het was gelukkig slechts "wishful thinking".
 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Mr Marouf het enige wat trump heeft gedaan is Amerika op de rand van de afgrond gebracht met z’n racisme egoïsme en z’n narcisme
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"