De Russische president Vladimir Poetin en Fiona Hill, voormalig Rusland-adviseur onder de Amerikaanse ex-president Donald Trump.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin en Fiona Hill, voormalig Rusland-adviseur onder de Amerikaanse ex-president Donald Trump. © Photo News/EPA

Ex-adviseur van Trump over diplomatiek diner met Poetin: “Hij had een vreemde geur en at of dronk amper”

Fiona Hill, voormalig Rusland-adviseur onder de Amerikaanse ex-president Donald Trump, heeft in een radioprogramma van de BBC verteld over haar ervaring met de Russische president Vladimir Poetin. Hill zat enkele jaren geleden naast Poetin aan tafel tijdens een diplomatiek diner en herinnert zich hoe het Russische staatshoofd “een vreemde geur had en amper at of dronk”. Daarnaast was het duidelijk dat Poetin een bril kon gebruiken, aangezien hij geheugenkaartjes met “gigantische woorden” erop bij zich had. 

 1. 18 migranten omgekomen bij bestorming grenshekken Spaanse enclave in Marokko

  18 migranten omgekomen bij bestorming grenshek­ken Spaanse enclave in Marokko

  Achtien afrikaanse migranten zijn bezweken aan verwondingen die ze hadden opgelopen bij de bestorming van de grenshekken in de Spaanse enclave Melilla in Marokko. Dat hebben de autoriteiten in de Marokkaanse grensstad Nador gemeld. Bijna tachtig andere migranten en ongeveer 140 agenten en andere veiligheidsmedewerkers raakten gewond. Het meeste veiligheidspersoneel raakte gewond bij de pogingen de migranten tegen te houden, aldus het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.