.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Casa Campo/SplashNews.com

Eventuele nieuwe ambtstermijn van Boris Johnson nu al in gevaar? Wie heeft zijn dure resorts betaald?

Als Boris Johnson opnieuw premier van Engeland wordt, en die kans groeit met het uur, dan kan hij vermoedelijk goed uitgerust aan de job beginnen. In de 46 dagen sinds zijn ontslag maakte Johnson drie luxueuze reizen. Maar wie heeft die reizen betaald? En heeft parlementslid Johnson daar eerlijk over gerapporteerd? Want dat deed hij in het verleden niet.

50 reacties

 • jacobs rudy

  3 maanden geleden
  Hij zou gek zijn het niet aan te nemen,als het aangeboden werd,ik zou het ook doen,trouwens wat heeft dit te maken met zijn misschien nieuwe job ook al was het zijn oude job,hij was ontslagen dus,en over corruptie gesproken ,kijk eerst eens in uw eigen vlaanderen waar corruptie openlijk bedreven wordt en ongestraft of ge minimaliseerd.
 • Jelle Vanstraelen

  3 maanden geleden
  In tegenstelling tot wat sommigen hier schrijven gaat het er niet om dat hij die reizen zelf zou kunnen betalen. Zijn eerdere reizen kon hij ook makkelijk zelf betalen, maar toch koos hij ervoor dat niet te doen. In die zin is de vraag wie nu betaalde zeker relevant.
 • Robert Swillen

  3 maanden geleden
  Dat is nu de tol dat de bevolking betaald voor het kapitalisme . Zeker niet beter dan het communisme. Het is steeds de bevolking dat het gelach betaald.
 • JAN VAN ROMPAEY

  3 maanden geleden
  Komt di gek terug ? De persoon die knoeide vanaf het begin.
 • Bix Froefel

  3 maanden geleden
  Zijn pensioen. Ook Liz Truss krijgt vanaf nu jaarlijks 130000 pond omdat ze een maand op haar gat heeft gezeten.