.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Casa Campo/SplashNews.com

Eventuele nieuwe ambtstermijn van Boris Johnson nu al in gevaar? Wie heeft zijn dure resorts betaald?

Als Boris Johnson opnieuw premier van Engeland wordt, en die kans groeit met het uur, dan kan hij vermoedelijk goed uitgerust aan de job beginnen. In de 46 dagen sinds zijn ontslag maakte Johnson drie luxueuze reizen. Maar wie heeft die reizen betaald? En heeft parlementslid Johnson daar eerlijk over gerapporteerd? Want dat deed hij in het verleden niet.

50 reacties

 • jacobs rudy

  4 maanden geleden
  Hij zou gek zijn het niet aan te nemen,als het aangeboden werd,ik zou het ook doen,trouwens wat heeft dit te maken met zijn misschien nieuwe job ook al was het zijn oude job,hij was ontslagen dus,en over corruptie gesproken ,kijk eerst eens in uw eigen vlaanderen waar corruptie openlijk bedreven wordt en ongestraft of ge minimaliseerd.
 • Jelle Vanstraelen

  4 maanden geleden
  In tegenstelling tot wat sommigen hier schrijven gaat het er niet om dat hij die reizen zelf zou kunnen betalen. Zijn eerdere reizen kon hij ook makkelijk zelf betalen, maar toch koos hij ervoor dat niet te doen. In die zin is de vraag wie nu betaalde zeker relevant.
 • Robert Swillen

  4 maanden geleden
  Dat is nu de tol dat de bevolking betaald voor het kapitalisme . Zeker niet beter dan het communisme. Het is steeds de bevolking dat het gelach betaald.
 • JAN VAN ROMPAEY

  4 maanden geleden
  Komt di gek terug ? De persoon die knoeide vanaf het begin.
 • Bix Froefel

  4 maanden geleden
  Zijn pensioen. Ook Liz Truss krijgt vanaf nu jaarlijks 130000 pond omdat ze een maand op haar gat heeft gezeten.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Terugkeer Boris Johnson naar Downing Street 10 wordt met uur waarschijnlijker na vertrek brokkenpiloot Liz Truss
  PREMIUM

  Terugkeer Boris Johnson naar Downing Street 10 wordt met uur waarschijn­lij­ker na vertrek brokkenpi­loot Liz Truss

  Na het kortste premierschap in de geschiedenis van de Britse politiek, gooit Liz Truss de handdoek in de ring. Al voor haar vertrek smeekten Britse conservatieve opiniemakers om de terugkeer van Boris Johnson. Met het uur wordt dat scenario nu waarschijnlijker, want steeds meer conservatieve parlementsleden steunen Johnson. Al maakt voormalig financiënminister Rishi Sunak ook veel kans. Wie zal het worden? Verenigd Koninkrijk-kenner Harry De Paepe legt uit.