Op het dark web zijn onder meer vuurwapens en drugs te koop.
Volledig scherm
Op het dark web zijn onder meer vuurwapens en drugs te koop. © Shutterstock

Europol pakt 150 handelaars van het dark web op

Bij een internationale actie tegen verkoop van illegale goederen op het zogenoemde dark web zijn 150 verdachten gearresteerd. Europol heeft bij de operatie ‘Dark Huntor’ 45 vuurwapens, 234 kilo drugs en meer dan 26,7 miljoen euro in cash en cryptovaluta’s in beslag genomen. 

3 reacties

 • Bruno Weymeis

  1 jaar geleden
  @Carl Op De Beeck. Was er vóór de cryptomunten dan geen of minder misdaad(geld)?
 • Carl Op de Beeck

  1 jaar geleden
  Verbied cryptomunten.
 • Frank Slaets

  1 jaar geleden
  Cool.. Dit is een goede trend.
 1. Wagner rekruteert nu zelfs misdadigers in Afrika voor oorlog in Oekraïne
  23

  Wagner rekruteert nu zelfs misdadi­gers in Afrika voor oorlog in Oekraïne

  De Russische invasie van Oekraïne loopt niet zoals gepland. Uit alle hoeken van Rusland worden gemobiliseerden naar het front gebracht. En de beruchte praktijk om gevangenen te ronselen, krijgt nu zelfs een internationale dimensie. De Russische paramilitaire groep Wagner rekruteert misdadigers in de Centraal-Afrikaanse Republiek voor de oorlog in Oekraïne. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite ‘The Daily Beast’.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.