AFP
Volledig scherm
© AFP

Europese Unie trekt besluit over verhoogde importheffingen op Amerikaanse producten weer in

De Europese Unie is teruggekomen op de beslissing om strafheffingen op Amerikaanse producten in te voeren. Die beslissing kwam er als reactie op de hogere Amerikaanse tarieven op staal en aluminium. Het staalconflict tussen beide handelspartners zou tegen het einde van het jaar moeten worden opgelost. 

3 reacties

 • KRISTOFF JOOSENS

  1 maand geleden
  De EU graaft niet zijn eigen graf... ze liggen er al in!
 • henri savelkoul

  1 maand geleden
  En handel verstorend verenigd koninkrijk mag doen wat ze willen
 • maarten anthonis

  1 maand geleden
  Eindelijk beseffen ze dat ze zichzelf de das om deden , samen tegen China en zelfs India is de enige mogelijkheid om op langere termijn niet van hen af te hangen.
 1. Grote politieoperatie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in appartement
  4

  Grote politieope­ra­tie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in apparte­ment

  In de Duitse stad Frankfurt is het dinsdagochtend tot een grote politieoperatie gekomen nadat in het stadsdeel Griesheim meerdere schoten waren gehoord. Toen de politie ter plaatse kwam bij het betrokken flatgebouw, werden ze aangevallen door een 41-jarige man die gewapend was met een mes en een wapen. De politie heeft gereageerd met schoten. Later werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen in een appartement.
 2. Enorme slag in Nederlands medialandschap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabedrijf
  2

  Enorme slag in Nederlands medialand­schap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabe­drijf

  De Nederlandse mediabedrijven Talpa Network en RTL Nederland gaan samen verder. Daarmee slaat RTL een behoorlijke slag in de Nederlandse mediawereld. Het is een verrassende move, omdat de laatste tijd net geruchten de ronde deden dat RTL Group, het moederbedrijf, mogelijkheden zou onderzoeken om enkele Europese bedrijfsonderdelen, zoals RTL Nederland, af te stoten. Door de fusie moet een sterk mediaconcern ontstaan dat de concurrentie aankan met techbedrijven, zo maken de Luxemburgse RTL-moeder en het bedrijf van John de Mol gezamenlijk bekend.