Shutterstock / Avi Rozen
Volledig scherm
© Shutterstock / Avi Rozen

Europese Rekenkamer waarschuwt voor risico's bij uitvoering nationale herstelplannen wegens coronacrisis

De Europese Rekenkamer heeft in een rapport een aantal risico's aangestipt die een geslaagde uitvoering van de nationale herstelplannen in de weg kan staan, zoals onduidelijke mijlpalen en streefdoelen. "De controles moeten volledig transparant en doeltreffend zijn zodat de EU-middelen voor het beoogde doel worden ingezet en het gewenste effect sorteren", zei auditeur Ivana Maletic.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.