Afscheidnemend Duits bondkanselier Angela Merkel staat tussen de Europese leiders op haar laatste Europese top in Brussel.
Volledig scherm
Afscheidnemend Duits bondkanselier Angela Merkel staat tussen de Europese leiders op haar laatste Europese top in Brussel. © REUTERS

Europese leiders geven afscheidnemende Merkel staande ovatie

De Europese staatshoofden en regeringsleiders hebben op de laatste dag van hun top in Brussel afscheidnemend Duits bondskanselier Angela Merkel met een staande ovatie bedankt. "Als Parijs zonder de Eiffeltoren", stond voorzitter Michel stil bij haar afscheid van het Europese toneel.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.