Hans Kluge, directeur van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
Volledig scherm
Hans Kluge, directeur van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). © AFP

Europese directeur WHO: “Meer begrip tonen voor frustraties van jongeren”

Er moet meer begrip worden getoond voor de frustraties van jongeren tijdens de huidige coronacrisis. Dat zegt de directeur van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Hans Kluge, in een interview aan het Duitse persagentschap dpa.

8 reacties

 • Jan Groenendaal

  6 maanden geleden
  We moeten beseffen dat IEDEREEN als gevolg van de pandemie een zomer en een fantastisch jaar van hun leven missen. Zeker als de jongeren bepamperd worden, lekker feesten in Portugal en dan iedereen besmetten bij hun terugkeer omdat ze toch geen zomer wat minder mochten. Stop met dat hokjesdenken. er zijn alleen maar mensen.
 • Karla Desmet

  6 maanden geleden
  Alles draait rond respect. Dat er, zo is ondertussen al maanden bewezen, niet meer is bij al diegenen die zagen over het dragen van het mondmasker. Het is pvd MAAR een mondmasker. Doe ik dat graag aan? Neen, want ik heb zo'n warme uitstoot dat mijn masker vol condens hangt binnenin. Maar ik doe het. Omdat ikzelf serieus ziek ben geweest. De kans dat ik het nogmaals krijg, is hopelijk nihil. Maar niets is zeker met dit virus, nietwaar?
 • André Van Elslande

  6 maanden geleden
  Wie ziet er nog klaar in de maatregelen die moeten grerespecteerd worden ? De jongeren zijn het al lang beu om deze te volgen. De oudere mensen zijn angstig, eerst mochten ze niet bewegen en nu durven ze niet met de stijging van de reproductie waarde.
 • wilfried de hert

  6 maanden geleden
  Misschien jongeren eens terug respect voor regels en relativiteit leren, zou ook geen slecht idee zijn denk ik.
 • Robert DE REU

  6 maanden geleden
  En hoeveel begrip had Meneer tijdens de hittegolf als uitgeputte ouderen door de hitte nog werden verplicht gemuilkorfd rond te lopen als ze al eens buiten wilden komen of hun strikt noodzakelijke aankopen gingen doen.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht