Hongaars premier Viktor Orban.
Volledig scherm
Hongaars premier Viktor Orban. © AP

Europese Commissie neemt tot eind september de tijd om Hongaars relanceplan te evalueren: “Er moeten nog veel punten uitgeklaard worden”

De Europese Commissie en de Hongaarse regering zijn overeengekomen om de periode voor de evaluatie van het Hongaarse relanceplan te verlengen tot eind september. Dat heeft een woordvoerster donderdag meegedeeld.

9 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Een mens heeft 2 armen en 2 benen. Dat is de basis, de regel, de norm. Er is een minderheid die maar 1 arm of 1 been heeft. Of 1 oor of 1 oog. Dit zijn ùitzonderingen, en kan men niet normaal noemen. 'Minderheden' moeten dan ook in 1ste instantie niet onderwezen worden als normaal of standaard. M.a.w. In tweede instantie kan het kind later nog over de 'standaard' of de 'norm' nadenken en vooral, over de ùitzonderingen daarop. De Oost-Europese nuchtere kijk op de waarheid, is welkom in de EU.
 • wim Goossens

  1 jaar geleden
  @ Dirk Bytebier : Weet jij wat je netto betaald jaarlijks aan Europa ? Juist, neen, dat is € 75.00, ja juist vijfenzevintig euro per jaar betaal je als Belg aan Europa ... Heb je je belastingbrief al eens goed bekeken en gezien hoeveel Vlaanderen elk jaar van jou wil ? Juist enkele tientallen keer meer, zullen we dan Vlaanderen (= Vlaamse regering) ook ineens nutteloos verklaren ?
 • Alexa Grieken

  1 jaar geleden
  Waarom krijgt Polen 24 miljard aan subsidies?
 • Dirk Bytebier

  1 jaar geleden
  Van mij mag gerust zo snel mogelijk dat Europa aan banden gelegd worden dit is de grootste ramp aller tijden , dat er een Europees samenwerkingsakkoord komt in verband met veiligheid en economie akkoord maat dat ze verder hun eigen ding doen het kost ons hopen vol geld
 • Barry Flapstaart

  1 jaar geleden
  Vrijheid van meningen is weer ver te zoeken in Europa.
 1. Noord-Korea vuurt voor zesde keer in twaalf dagen raketten af

  Noord-Ko­rea vuurt voor zesde keer in twaalf dagen raketten af

  Noord-Korea heeft opnieuw twee ballistische raketten afgevuurd in de richting van de Japanse Zee. Het kabinet van de Japanse premier Fumio Kishida meldde aanvankelijk dat een van de twee korteafstandsraketten waarschijnlijk over Japan heeft gevlogen, maar corrigeerde dit later. Het is de zesde keer in minder dan twee weken tijd dat Noord-Korea een rakettest doet. Het regime van Kim Jong-un noemt de rakettest in een reactie “een vergeldingsmaatregel” vanwege de Zuid-Koreaanse en Amerikaanse militaire oefeningen in de regio.