Hongaars premier Viktor Orban.
Volledig scherm
Hongaars premier Viktor Orban. © AP

Europese Commissie neemt tot eind september de tijd om Hongaars relanceplan te evalueren: “Er moeten nog veel punten uitgeklaard worden”

De Europese Commissie en de Hongaarse regering zijn overeengekomen om de periode voor de evaluatie van het Hongaarse relanceplan te verlengen tot eind september. Dat heeft een woordvoerster donderdag meegedeeld.

9 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Een mens heeft 2 armen en 2 benen. Dat is de basis, de regel, de norm. Er is een minderheid die maar 1 arm of 1 been heeft. Of 1 oor of 1 oog. Dit zijn ùitzonderingen, en kan men niet normaal noemen. 'Minderheden' moeten dan ook in 1ste instantie niet onderwezen worden als normaal of standaard. M.a.w. In tweede instantie kan het kind later nog over de 'standaard' of de 'norm' nadenken en vooral, over de ùitzonderingen daarop. De Oost-Europese nuchtere kijk op de waarheid, is welkom in de EU.
 • wim Goossens

  2 maanden geleden
  @ Dirk Bytebier : Weet jij wat je netto betaald jaarlijks aan Europa ? Juist, neen, dat is € 75.00, ja juist vijfenzevintig euro per jaar betaal je als Belg aan Europa ... Heb je je belastingbrief al eens goed bekeken en gezien hoeveel Vlaanderen elk jaar van jou wil ? Juist enkele tientallen keer meer, zullen we dan Vlaanderen (= Vlaamse regering) ook ineens nutteloos verklaren ?
 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Waarom krijgt Polen 24 miljard aan subsidies?
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Van mij mag gerust zo snel mogelijk dat Europa aan banden gelegd worden dit is de grootste ramp aller tijden , dat er een Europees samenwerkingsakkoord komt in verband met veiligheid en economie akkoord maat dat ze verder hun eigen ding doen het kost ons hopen vol geld
 • Barry Flapstaart

  2 maanden geleden
  Vrijheid van meningen is weer ver te zoeken in Europa.
 1. Russen trekken naar stembus voor parlementsverkiezingen: Google en Apple halen verkiezingsapp Navalny uit appstores

  Russen trekken naar stembus voor parlements­ver­kie­zin­gen: Google en Apple halen verkie­zings­app Navalny uit appstores

  Google en Apple hebben de verkiezingsapp van de Russische oppositieleider Alexej Navalny uit hun appstores verwijderd op de dag dat de Russische verkiezingen beginnen. De techbedrijven liggen al enige tijd in de clinch met de Russische media- en internetwaakhond Roskomnadzor, die dreigde met een boete als de app niet weggehaald zou worden. Rusland beschuldigde Amerikaanse techbedrijven van bemoeienis met de Russische verkiezingen.
 2. Honderden migrerende vogels dood na massale crashes tegen wolkenkrabbers in New York
  Play
  1

  Honderden migrerende vogels dood na massale crashes tegen wolkenkrab­bers in New York

  Honderden migrerende zangvogels hebben zich deze week doodgevlogen tegen de vele glazen wolkenkrabbers die New York City rijk is. Het Amerikaanse persagentschap AP spreekt van een event van “massale vogelsterfte” in the City that never sleeps. Het was een vrijwilliger van NYC Audubon, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van wilde vogels in de regio, die als eerste op Twitter aan de alarmbel trok. Melissa Breyer toont met opvallende foto’s dat het gebied rond het nieuwe World Trade Center werkelijk bezaaid lag met vogels. Maar ook gewone New Yorkers wisten niet wat ze zagen.