Joe en Jess Thwaite.
Volledig scherm
PREMIUM
Joe en Jess Thwaite. © Photo News

Euromillions-winnaars verklappen wat ze met 215 miljoen euro gaan doen: “Eerst ons huis opknappen, want nu vangt een emmer het lekkend water op”

Joe Thwaite (49) en zijn vrouw Jess (44) hebben het op één na hoogste bedrag ooit bij EuroMillions gewonnen. Het Britse koppel mag maar liefst 215.840.341 euro op hun rekening bijschrijven. Ze maakten het nieuws zelf bekend. “We willen niet liegen, maar samen met familie en vrienden genieten van deze winst”, klinkt het.

6 reacties

 • jean pierre leemans

  1 maand geleden
  Proficiat Overschot van gelijk,dat ze gespeeld hebben Ik wens hen nog minstens 30 gelukkige jaren tegemoet Geert v d moortele ,ik dacht dat de winnaars in het vk anoniem mochten blijven Maar blijkbaar is dat niet zo
 • Marcus Vadis

  1 maand geleden
  Waarom zou je je huis opknappen, je koopt toch gelijk een nieuwe villa zeker.
 • Geert Van de Moortele

  1 maand geleden
  De grootste winnaars komen bijna altijd ( altijd zou teveel wantrouwen geven) uit GB.Reclame want in GB is men verplicht zich bekend te maken in andere landen niet.Daar zit dus serieus een geurtje aan.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Geen slimme zet, dat TV-optreden. Hopelijk geven ze ook wat aan goede doelen, en liefst veel. Ze zullen pas weer een rustig leven hebben als alles echt op is.
 • Tamsin Andersen

  1 maand geleden
  Ze zullen ineens veel meer “vrienden” krijgen, die toevallig veel geld nodig hebben voor iets van levensbelang. Gezond verstand gebruiken, eens goed rondkijken wat er met de westerse samenleving aan het gebeuren is en de toekomst van hun kinderen veilig stellen. En voor de rest genieten, want je leeft maar 1 x.
 1. Beelden tonen minitornado in Zeeuwse Zierikzee, minstens één dode: “Toeriste kreeg dakpan op haar hoofd”
  Play

  Beelden tonen minitorna­do in Zeeuwse Zierikzee, minstens één dode: “Toeriste kreeg dakpan op haar hoofd”

  Minstens één persoon is om het leven gekomen na de minitornado in Zierikzee, een Zeeuws stadje op Schouwen-Duiveland dat ook bij Belgen geliefd is. Een toeriste kreeg een dakpan op haar hoofd en overleed ter plaatse. Momenteel worden huizen uitgekamd, mogelijk zijn er nog meer slachtoffers. Buurtbewoners spreken van een “oorlogsgebied”. Minimaal honderd huurhuizen zijn beschadigd, waarvan sommige onbewoonbaar zijn.
 2. Verloofde van Gabby Petito in vrijgegeven notitieboekje: “Ik vermoordde haar omdat ze helse pijn had, ik dacht dat ze het zo wilde”

  Verloofde van Gabby Petito in vrijgege­ven notitie­boek­je: “Ik vermoordde haar omdat ze helse pijn had, ik dacht dat ze het zo wilde”

  De moordenaar van de inmiddels wereldberoemd geworden Gabby Petito (22) maakte een einde aan haar leven omdat hij haar “uit haar lijden wilde verlossen”. In een recent vrijgegeven notitieboekje schreef Brian Laundrie dat zijn vriendin “helse pijnen” had overgehouden aan een ongeval. “Ik heb een einde gemaakt aan haar leven, ik dacht dat het barmhartig was.” De advocaat van de familie van Gabby doet de brief af als totale onzin.