Vissers aan de zuidoostelijke kust van Engeland. De Europese Unie heeft een voorstel van het Verenigd Koninkrijk rond visserij als concessie in het slepende brexitoverleg verworpen.
Volledig scherm
Vissers aan de zuidoostelijke kust van Engeland. De Europese Unie heeft een voorstel van het Verenigd Koninkrijk rond visserij als concessie in het slepende brexitoverleg verworpen. © AFP

“EU verwerpt Brits voorstel over visserij in brexitoverleg”

De hoop die maandagavond gerezen was op een doorbraak in de brexit-onderhandelingen mag dinsdag alweer opgeborgen worden. Volgens ingewijden heeft de Europese Unie het laatste Britse voorstel over de vangstquota voor vis verworpen. Persbureau Bloomberg noemde de extra toegevingen van de Britten maandagavond nog een “wanhoopspoging voor een brexit-deal”.

19 reacties

 • johanneke li

  4 weken geleden
  Dom van uk, ik vindt het alvast noodzakelijk dat er goede importheffingen worden gehouden op alle britse producten! Zij willen er alleen op uit trekken, dat ze er maar de gevolgen van dragen!
 • bjorn rega

  1 maand geleden
  de britten hebben 100% gelijk
 • Michael Aerts

  1 maand geleden
  Binnenkort zal het UK bestaan uit Engeland.
 • André Gijbels

  1 maand geleden
  Met dat al geruzied met de EU gaan de Britten nog honger lijden, daar heeft BJ echter niet verder over nagedacht,het gaat wat duurder leven worden in de UK, eerst de bevolking nog wat zitten te beliegen,daarna mogen ze het gelag betalen. Ze gaan terug baas in eigen buik zijn,maar met de broeksriem aangetrokken
 • Johnny Michiels

  1 maand geleden
  Een oplossing is het EU parlement opdoeken.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis