Volledig scherm
© AFP

Eritrese hoofdstad weer door raketten uit Ethiopië getroffen

De Eritrese hoofdstad Asmara is dit weekeinde weer beschoten met raketten vanuit de Noord-Ethiopische regio Tigray, volgens Amerikaanse diplomaten in de stad. De luchthaven van Asmara en militaire installaties zouden het doelwit zijn geweest. 

3 reacties

 • Eugene Peeters

  4 weken geleden
  Wat men hier niet ziet in de pers is dat de overgrote meerderheid in Tigray Ethiopische kristenen zijn en dat de nieuwe en huidige president een moslim is. Deze heeft de teugels een beetje losgel
 • luc Cuypers

  2 maanden geleden
  Ze hebben geen nagel om aan hun gat te krabben . Maar wel geld voor oorlogstuig . En ondertussen zit 11.11.11. geld in te zamelen voor die regio . Het zijn wij dus die dat bloedvergieten sponsoren . 
 • robert van nuffel

  2 maanden geleden
  kom maar naar belgie hier alles gratis wij zullen wel werken
 1. Twaalf leden National Guard geweerd van inauguratie Biden
  Play
  UPDATE

  Twaalf leden National Guard geweerd van inaugura­tie Biden

  Twaalf leden van de National Guard van de Verenigde Staten mogen woensdag niet optreden als bewaker bij de inauguratie van Joe Biden in Washington D.C. Dat heeft de woordvoerder van het Pentagon, Jonathan Hoffman, bekendgemaakt. Twee van hen zijn geweerd wegens “ongepaste boodschappen” op het internet. De anderen worden geweerd om andere reden, zo klonk het. Bij enkelen zou vastgesteld zijn dat ze banden hebben met rechtsradicale militanten.
 1. Terras wordt volledig weggevaagd door winterstorm
  Play

  Terras wordt volledig weggevaagd door winter­storm

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit