Eric Trump (links) en zijn schoonbroer/topadviseur Jared Kushner. Tussen hen staat Erics vader, de Amerikaanse president. Foto uit 2017.
Volledig scherm
Eric Trump (links) en zijn schoonbroer/topadviseur Jared Kushner. Tussen hen staat Erics vader, de Amerikaanse president. Foto uit 2017. © REUTERS

Eric Trump, zoon van: “Coronavirus verdwijnt dag na presidentsverkiezingen op magische wijze”

Een van de zonen van Donald Trump stelt dat het coronavirus na 3 november, de dag waarop de Amerikanen hun stem uitbrengen voor de presidentsverkiezingen, “op magische wijze zal verdwijnen”. Deze Eric Trump (36), de middelste zoon van de VS-president, hekelde op Fox News dat verkiezingsmassabijeenkomsten tot nader order zijn verboden en ziet daar de hand van de Democraten in.

47 reacties

 • Chris Wouters

  1 jaar geleden
  Ivan de ridder, volgers op gelijk welk multi-medimedia platform hebben weinig waarde. Mocht de president van de US verkozen worden op basis van "popular vote" (personen die stemmen) i.p.v. met dat systeem van "kiesmannen", zou Hillary Clinton de verkiezingen gewonnen hebben (met 2,8 miljoen meer voorkeurstemmen dan Trump!) (Popular vote : Trump: 62,984,828, Clinton: 65,853,514)
 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  Wie heeft Trump onder druk gezet,dat er geen enkele republikein is die zich kandidaat stelde voor de verkiezingen ,eigenlijk toch raar,andere vorige running,stonden er zeker 8 personen voor de running en nu?
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Een 'goed' president kun je herkennen aan de manier waarop hij/zij een crisissituatie aanpakt. Tot dusver heeft Trump over de ganse lijn gefaald om daadkrachtig in te grijpen op kritieke momenten; 3 orkanen, de Noord-Koreaanse rakettesten blijven doorgaan, de branden in California en nu dus het corona-virus. Als ze hem herverkiezen, dan verdienen ze de incompetente manager die nu aan het hoofd staat en moet niemand inspringen bij het volgende fiasco.
 • Rudy Meert

  1 jaar geleden
  Kijk eens door wie de "best president ever" omringt is. Dochter, schoonzoon, ja knikkers en hielenlikkers. Onze Donald is volledig het noorden kwijt en weet begot niet in de verste verte wat er aan de hand is. Gisteren in deze krant een arts die het uitschreeuwde, geen beschermende kledij, maskers die niet deugen en geen of onvoldoende test kits. En toch beweert Donald dat alles opperbest gaat. Hilarisch
 • Dirk Van Brussel

  1 jaar geleden
  Van de virus weten we niet wanneer we er vanaf zijn. Van Trump wel,ttz ofwel met deze verkiezingen en in het slechtste geval vier jaar later.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.