Turks president Recep Tayip Erdogan.
Volledig scherm
Turks president Recep Tayip Erdogan. © AP

Erdogan haalt na aanslag uit naar 'racistische’ Westen

Politieke leiders van over heel de wereld hebben de aanslag in Christchurch veroordeeld en hun steunbetuigingen verzonden naar de nabestaanden van de 49 slachtoffers.

11 reacties

 • Huseyin Tek

  4 jaar geleden
  Voor iedereen die hier beweren dat je hem niet hoorde bij de aanslagen in het westen. hebben jullie hem nu echt niet gehoord of hebben jullie hem niet willen horen? Want als jullie even gaan Googlen zullen jullie snel zijn getuigenis van medeleven kunnen vinden voor alle aanslagen. Maar nee, het is makkelijker om leugens te vertellen. Ps: ik mag Erdogan helemaal niet maar stop met polariseren. Het zijn mensen levens die zijn verloren wat maakt het uit of het moslims, joden of christenen zijn.
 • Mark Devos

  4 jaar geleden
  bij Bataclan hebben we hem niet gehoord ???? Brussel ? Zaventem ???......
 • stefan crama

  4 jaar geleden
  De ketel verwijt de pot. Niet meer of minder.
 • Greg Geuens

  4 jaar geleden
  En hoe zou dat nu komen?
 • Martine Rochtus

  4 jaar geleden
  We hebben ook al zoveel aanslagen te verduren gekregen ..maar dan hoor je erdogan niet ..door deze uitspraken ga je ons niet verbinden , maar nog meer haat ontlokken ..migratie werkt niet en het gaat nog erger worden
 1. Hoe een “gewone man” uitgroeide tot de ergste terrorist van Nieuw-Zeeland

  Hoe een “gewone man” uitgroeide tot de ergste terrorist van Nieuw-Zee­land

  Volgens Tracey Gray, de uitbaatster van de fitness waar de Australische schutter Brenton Tarrant (28) acht jaar geleden werkte, was de man indertijd een gepassioneerde personal trainer. Ze vermoedt dat hij op de een of andere manier geradicaliseerd is tijdens een van zijn reizen. Dat blijkt uit getuigenissen aan The Daily Mail en ABC News. De vermeende dader schreef zelf in zijn manifest dat zijn reis door Frankrijk in 2017 hem inspireerde.
 2. Macron op staatsbezoek bij Biden: Trans-Atlantische solidariteit of nieuwe handelsoorlog in het verschiet?

  Macron op staatsbe­zoek bij Biden: Trans-Atlanti­sche solidari­teit of nieuwe handelsoor­log in het verschiet?

  De Franse president Emmanuel Macron ontmoet deze week zijn Amerikaanse ambtsgenoot Joe Biden tijdens een staatsbezoek aan de Verenigde Staten. Macron hoopt hiermee het trans-Atlantische bondgenootschap vanonder het stof te halen. Enkele netelige, vooral economische, kwesties staan op de agenda. Met zijn bezoek hoopt Macron vooral de economische spanningen met de "aloude bondgenoot" te doen ontdooien, om een nakende handelsoorlog af te wenden.