Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AFP

“Er gebeuren nare dingen”: Trump trekt naar rechter om tellingen stop te zetten en claimt overwinning in Pennsylvania

67 reacties

 • Emmy Franck

  7 maanden geleden
  USA toonde zijn ware aard sinds Trump president is geworden. Wat een conservatief, puriteins land. Ooit het machtigste land dat respect afdwingde. Hoe één man een imago in alle opzichten naar de knoppen helpt.
 • François THIJS

  7 maanden geleden
  Los van deze verkiezingen is het een menselijk gegeven dat waar er gefoefeld kan waren, het reëel is dat dit ook ooit gebeurt. Daarom ben ik nooit een voorstander geweest om te stemmen met de computer, per post, enz. De meest betrouwbare manier is nog altijd het papier en potlood en het tellen met de hand. Hoe  veel tijd dat dit ook vraagt. Maar dat is de democratie wel waard. Zo voorkom je mogelijke discussies.
 • Eddy baert

  7 maanden geleden
  Die vent moeten ze opsluiten want die heeft ze niet allemaal meer op een rijtje,is een gevaar voor de wereld vrede.
 • peter destoop

  7 maanden geleden
  @Paul Boutsen. Het is de poststempel die telt. Men heeft eerst de bureaustemmen geteld en dan pas de briefstemmen omdat er veel meer werk aan is. De brieven die gedateert zijn na 3 nov. zijn niet geldig. 
 • Willy Devroey

  7 maanden geleden
  Natuurlijk wil hij de telling laten stoppen. Hij voelt de bui al hangen. Stemmen per post, wat in de US een gangbare en wettelijke methode is, is trouwens nu actueel nadat de elektronische stembusgang van 2016 vervalst werd met hulp van Poetin, die Russische hackers ter beschikking stelde.