Twitter
Volledig scherm
© Twitter

'Enorme vuurbal' boven Londen jaagt inwoners schrik aan

Londen is vanavond opgeschrikt door een grote brand in een verffabriek. De brandweer is in grote getale uitgerukt om het vuur te bestrijden.

0 reacties

 1. Italiaanse privacywaakhond blokkeert AI-systeem ChatGPT

  Italiaanse privacy­waak­hond blokkeert AI-sys­teem ChatGPT

  AI-systeem ChatGPT wordt voorlopig verboden in Italië. Volgens de Italiaanse privacytoezichthouder Garante per la Protezione dei Dati Personali (GPDP) houdt OpenAI, het bedrijf achter het systeem, zich niet aan de regels voor vergaring van persoonsgegevens. Ook zijn er geen systemen om de leeftijd van minderjarigen te controleren en legt het bedrijf niet goed uit aan gebruikers welke persoonlijke gegevens worden verzameld en wat er met die data gebeurt.
 2. Waarom Amerikaanse president zeker niet welkom is op bruiloft Harry en Meghan: "Hij gaat er zijn eigen Trump-show van maken"
  Celebrities

  Waarom Amerikaan­se president zeker niet welkom is op bruiloft Harry en Meghan: "Hij gaat er zijn eigen Trump-show van maken"

  De kans dat prins Harry de Amerikaanse president Donald Trump uitnodigt op zijn huwelijk in mei is nihil. Maar dat weerhoudt Britse en Amerikaanse media er niet van om driftig te speculeren over de mogelijkheid. In Daily Mail heeft nu ook journalist Michael Wolff, die pas een vernietigend boek over Trump schreef, een duit in het zakje gedaan. Hij waarschuwt dat Trump het hele huwelijksfeest zou kapen en domineren mocht hij worden gevraagd.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.