Een beeld dat duidelijk maakt dat het om een enorme brand gaat.
Volledig scherm
Een beeld dat duidelijk maakt dat het om een enorme brand gaat. © AFP

Enorme brand in Iraanse olieraffinaderij

In Iran is een enorme brand uitgebroken in een olieraffinaderij aan de zuidrand van de hoofdstad Teheran. Volgens de autoriteiten zijn er geen gewonden gevallen en lijkt sabotage niet de oorzaak. Dat zou mogelijk de explosie van een tank of pijpleiding met vloeibaar gas zijn. 

0 reacties

 1. Ze betoverde de sjah van Iran, maar het mocht niet zijn: het tragische liefdesverhaal van Soraya, de ‘prinses met de droevige ogen’
  PREMIUM
  Royalty

  Ze betoverde de sjah van Iran, maar het mocht niet zijn: het tragische liefdesver­haal van Soraya, de ‘prinses met de droevige ogen’

  70 jaar waren Queen Elizabeth (94) en haar onlangs overleden man Philip getrouwd. Maar niet elke royal heeft zoveel geluk. Het tragische verhaal van prinses Soraya van Iran begon bijvoorbeeld als een waar sprookje vol peperdure pracht en praal, maar amper zeven jaar later moest de man van haar leven haar opgeven. De koninklijke plicht deed haar de das om en veroordeelde haar tot een leven vol eenzaamheid.
 2. Man met Alzheimer vergeet dat hij getrouwd is met zijn vrouw. Hij vraagt haar ten huwelijk en ze trouwen opnieuw
  41

  Man met Alzheimer vergeet dat hij getrouwd is met zijn vrouw. Hij vraagt haar ten huwelijk en ze trouwen opnieuw

  Peter Marshall (56) wist niet meer dat de vrouw (54) die naast hem zat - zijn ‘favoriete persoon’ - al zijn echtgenote was. De man uit de Amerikaanse staat Connecticut die lijdt aan jongedementie, werd voor de tweede keer verliefd. Peter kon zich zijn vrouw en hun eerste huwelijk helemaal niet herinneren en toen hij voorstelde om te huwen, zei Lisa voor een tweede keer volmondig ‘ja’. Ondanks de hartverscheurende diagnose die haar man drie jaar geleden heeft gekregen, beschouwt Lisa zichzelf als “de gelukkigste vrouw ter wereld”.