5 juni: nachtelijke drukte op de boulevard van Playa de Palma op Mallorca. De mensen op de foto hebben niets met de mishandeling te maken.
Volledig scherm
5 juni: nachtelijke drukte op de boulevard van Playa de Palma op Mallorca. De mensen op de foto hebben niets met de mishandeling te maken. © REUTERS

Enige arrestant in fatale mishandeling Mallorca vrijgelaten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt

SPANJE - NEDERLANDDe enige verdachte die is opgepakt in Palma de Mallorca in verband met de fatale mishandeling van de Nederlandse toerist Carlo Heuvelman afgelopen week, is weer vrij, meldden Spaanse media. De 18-jarige Nederlander lijkt de 27-jarige toerist uit Waddinxveen (Zuid-Holland), die ernstig hersenletsel opliep en zondag in een ziekenhuis in Palma overleed, niet te hebben geslagen of geschopt.

9 reacties

 • Michel Sleymer

  3 dagen geleden
  Is even schuldig als de moordenaar. Hij had ten eerste hulp moeten bieden en om te beginnen zijn maten moeten tegenhouden. Hij had ook een aangifte kunnen gaan doen en alles opbiechten maar hij wou net als al die andere monsters met de noorderzon te vertrekken. Gedaan met pamperen en opsluiten dat tuig.
 • Jan Van Rompaey

  3 dagen geleden
  Ik begrijpt het helemaal niet meer. Hij is toch medeplichtig.
 • Dick DECOCK

  3 dagen geleden
  Al degenen die bij groep waren zijn daders, men moet dringend gans groep verantwoordelijk kunnen stellen en even hard straffen bij geweldsdelicten dat is enige manier om die gasten in toom te houden, pleegt 1 moord allen veroordelen voor moord, misschien kiezen ze dan betere vrienden.
 • Dirk Vanbesien

  4 dagen geleden
  Zo vlug mogelijk oppakken en levenslang achter de tralies met dat krapuul. Het zou dringend mogen stoppen met dat gepamper van die zelfingenomen amok makers.
 • Frank Van den Bulck

  4 dagen geleden
  Als hij erbij aanwezig was is hij op z'n minst medeplichtig aan moord !