Wie van het graafschap Dorset naar Somerset wil rijden, wordt omgeleid. Die omleiding bedraagt maar liefst 66 kilometer.
Volledig scherm
Wie van het graafschap Dorset naar Somerset wil rijden, wordt omgeleid. Die omleiding bedraagt maar liefst 66 kilometer. © Google Maps

Engelse automobilisten worden 66 kilometer omgeleid om wegenwerken van 50 meter lang te vermijden

De automobilisten in het Engelse Dorset zijn gewaarschuwd: wie volgende week via de A352-snelweg van het Engelse graafschap Dorset naar het naburige Godmanstone wil rijden, moet de omleiding volgen. Die is overigens 66 kilometer lang. En de wegenwerken? Die reiken amper vijftig meter ver. 

10 reacties

  • Pieter Martens

    2 jaar geleden
    Die zijn daar in Engeland zeker ooit op vakantie geweest in België, want hier kunnen ze er ook wat van.Alleen het verschil met hier is , dat je weet wanneer ze hier ooit beginnen maar wanneer ze eindigen is een ander verhaal kijk maar naar de brug over het Albrechtkanaaltje bij Lummen ondertussen zijn we bijna 2 kerstfeestjes verder. Daar zakt mijn broek van af.
  • Jane Doe

    2 jaar geleden
    En hier niet of wat. Niemand mag nog ergens passeren. Allemaal straten van 30, woongebied, lintbebouwing, in elke straat is er ineens een school of een ander excuus, alles lokaal verkeer... Op iets van normaal 20 minuten rij je nu een uur of anderhalf. En fietsers en voetgangers hebben blijkbaar geen verkeersregels meer. Wandelen of fietsen gewoon een baan van 70 op zonder kijken... Tegenwoordig kom je al compleet opgefokt op je werk aan. En kom aub niet met nonsens als openbaar vervoer af.
  • kamiel fremault

    2 jaar geleden
    Andermaal veel gelul. En dat omdat ze de wegcode gewoon niet kennen. Ouwe jongens, meisjes: ga terug op cursus en leer wat de wegcode. Alternatieven wegens problemen op de snelweg worden met specifieke borden weergegeven.
  • RENE LENAERTS

    2 jaar geleden
    Daar hebben ze tenminste nog omleidingen. Hier kan je de pot op na twee bordjes als die al niet verkeerd staan.
  • Roger Roels

    2 jaar geleden
    In Overmere moeten alle vrachtwagens ook dagelijks 10 km omrijden om 1 school te mijden maar 4 andere te passeren, en dit allemaal wegens 1 politieker die op het traject woont. Waar zijn de milieuactivisten in deze?