Poppi Worthington.
Volledig scherm
Poppi Worthington. © rv

Engeland in shock door vreselijke tragedie met kleine Poppi: "Papa misbruikte dochtertje net voor haar dood"

Iets meer dan vijf jaar geleden overleed de kleine Poppi Worthington bij haar thuis in Barrow-in-Furness in het Britse Cumbria. Het meisje was amper dertien maanden. Poppi was gezond, maar stierf door verstikking. Vandaag blijkt dat vader Paul Wortington het peutertje net voor haar dood seksueel misbruikte. Poppi lag die afschuwelijke nacht van 12 december 2012 een tijdlang in het bed naast haar papa. De man ontsnapt waarschijnlijk aan een veroordeling.

53 reacties

 • André Perneel

  5 jaar geleden
  Wie zij dat ook weeral,de wereld word geregeerd door pedofielen . Zie geloof,filmwereld ,politiek ,modewereld enz...
 • Rob Hoek

  5 jaar geleden
  Ik begrijp werkelijk niet dat de politie zo laks was en tevens ook de rechter die binnen 7 minuten klaar was met de zitting.
 • Jeff Smulders

  5 jaar geleden
  Deze man moet niet op kosten van de maatschappij in een gevangenis komen. Zelfs de familie van dat kindje worden nu gestraft om voor zijn onderhoud te zorgen. Wat mij betreft "oog om oog, tand om tand". Wat is er nog van de Westerse maatschappij over?
 • paul van gele

  5 jaar geleden
  Alle daar hebben ze ook de zelfde rotzakken van rechters als hier
 • Gerd Peeters

  5 jaar geleden
  Van dat monster, alles afsnijden en dan pekelen en laten afzien.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.