Bondskanselier Angela Merkel tijdens de opname van haar nieuwjaarsboodschap. (30/12/2020)
Volledig scherm
Bondskanselier Angela Merkel tijdens de opname van haar nieuwjaarsboodschap. (30/12/2020) © EPA

Emotionele Merkel: “2020 het moeilijkste jaar als kanselier”

Duitsland zal ook volgend jaar nog te lijden hebben onder de coronacrisis. Dat zegt Angela Merkel in haar laatste nieuwjaarsboodschap als bondskanselier. Ze bedankt de Duitsers die de coronamaatregelen volgen en haalde uit naar de antilockdownbeweging.

7 reacties

 • boudewijn schepers

  1 jaar geleden
  Hopelijk verdwijnt ze voorgoed van het toneel ze heeft schade genoegd aangericht
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Merkel en EU giganten zitten op een berg geld en hun machtshonger groeit. Ze willen de verschillende landen hun macht volledig ontnemen en één grote EU macht opbouwen. En de burger, mag betalen... Van een EU medewerker zelf gehoord deze week : "de EU krijgt zijn geld niet op en sust de burger door af en toe een subsidie" Die subsidies zijn kleingeld voor de EU en uiteraard betaald door de burgers zelf...
 • Rudi Vranken

  1 jaar geleden
  Heeft op economisch vlak zeer zeker heel wat betekent voor haar land. Desalniettemin verantwoordelijk voor de hele en nog durende migratiecrisis. Hier zal Duitsland letterlijk en figuurlijk een zeer zware prijs voor betalen en wij ook. Rudi Vranken
 • Jan Van Gent

  1 jaar geleden
  Die kunnen nogal klagen als je ziet wat er maandelijks op hun rekening komt en wat ze maar doen dit is gewoon overal hun kop laten zien , vergadering , lekker eten en drinken , chauffeur , vliegtuig ,... nooit genoeg.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Laat Merkel maar snel uit de politiek verdwijnen. Haar 'wir schaffen das' heeft heel Europa in de ellende gestort - een ellende die niet overgaat en in de toekomst nog veel zal verergeren. Wie het niet gelooft hoeft maar om zich heen te kijken.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.