Soldaten van de separatistische Zuidelijke Overgangsraad in de Jemenitische stad Aden.
Volledig scherm
Soldaten van de separatistische Zuidelijke Overgangsraad in de Jemenitische stad Aden. © REUTERS

“Emiraten bombarderen regeringstroepen Jemen”

De Jemenitische regering zegt dat haar troepen zijn gebombardeerd door de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat gebeurde volgens het Jemenitische ministerie van Buitenlandse Zaken in de zuidelijke steden Aden en Zinjibar.

0 reacties

 1. Nummer twee bij SpaceX verdedigt Elon Musk tegen beschuldiging van seksueel wangedrag

  Nummer twee bij SpaceX verdedigt Elon Musk tegen beschuldi­ging van seksueel wangedrag

  In een e-mail naar alle werknemers van ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft Gwynne Shotwell, de rechterhand van CEO en oprichter Elon Musk, verklaard dat ze “persoonlijk” gelooft dat de beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen hem “vals zijn”. Vorige week schreef de Amerikaanse nieuwssite ‘Insider’ dat SpaceX in 2018 een kwart miljoen dollar (236.000 euro) betaalde aan een stewardess die Musk beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag.
 2. IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogsschip

  IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogs­schip

  In de Oekraïense hoofdstad Kiev hebben heel wat inwoners urenlang in de rij gestaan voor het postkantoor, en dat voor de razend populaire postzegels van het gezonken Russische oorlogsschip Moskva. Naar aanleiding van het succes van de eerste reeks “Russisch oorlogsschip, go fuck yourself”-postzegels, heeft de Oekraïense postdienst nieuwe zegels met de Moskva uitgebracht. En die willen de Oekraïners maar al te graag bemachtigen.