Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Emily (18) stapte uit het leven om te ontsnappen aan agressieve rijkeluisvriend. Die had ontdekt dat ze triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet wilde

Een Britse jongeman uit een vooraanstaande familie is veroordeeld omdat hij zijn vriendin had aangevallen nadat hij had ontdekt dat ze een triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet zag zitten. Angus Milligan (21) terroriseerde Emily Drouet (18) zo erg, dat ze op 18 maart vorig jaar uit het leven stapte. Hij kreeg nu een werkstraf.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. "Mickey zou zich omdraaien in zijn graf": Ashley (33) vindt troost bij broer overleden man en krijgt bakken kritiek

  "Mickey zou zich omdraaien in zijn graf": Ashley (33) vindt troost bij broer overleden man en krijgt bakken kritiek

  "Ik ben al met de dood bedreigd. Door mensen die zeggen dat ik Mickey vermoord heb." De nachtmerrie van de Britse Ashley Murrell (33) blijft maar voortduren. In mei verloor ze haar man, toen die stierf in zijn slaap. Hij lag op de sofa omdat het koppel de avond voordien slaande ruzie had gehad en haar schuldgevoel daarover verteert haar. En nu ligt ze onder vuur omdat ze kort na de dood van haar echtgenoot troost vond in de armen van zijn broer Chris.
 2. Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbellen afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder
  Play

  Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbel­len afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder

  De alarmbellen gingen af bij de familie van Gabby Petito (22) uit Long Island na een mysterieus bericht verstuurd vanop haar gsm naar haar moeder, Nichole Schmidt, op 27 augustus. De sms verwees naar Stan, de grootvader van Gabby. Maar volgens Schmidt noemde Gabby hem nooit Stan. De politie is haar externe harde schijf nu helemaal aan het uitpluizen. Intussen blijkt uit het YouTube-filmpje van het koppel dat Brian Laundrie (23) voor de verdwijning van zijn verloofde tijdens hun roadtrip een thriller aan het lezen was over drie vermiste vrouwen.