REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

EMA: “Nog niet duidelijk of er verband is tussen Johnson & Johnson-vaccin en trombose”

Volgens het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA is het momenteel nog niet duidelijk of er een oorzakelijk verband bestaat tussen het coronavaccin van Johnson & Johnson en het ontstaan van bloedklonters. Dat zegt een woordvoerster aan het Spaanse persbureau Efe.

6 reacties

 • Thomas Lauwens

  1 maand geleden
  In Amerika zijn al meer dan 44 miljoen mensen ingeënt, AZ is er nog niet goedgekeurd. Met wat zijn die mensen dan ingeënt als men hier spreekt over 8 miljoen. AZ moet weer eens gepromoot worden.
 • magda de munck

  1 maand geleden
  Voor het EMA zijn er onderzoeken en onderzoeken gedaan, maar nooit is er iets duidelijk voor hen, een geluk dat JJ het zelf gaat onderzoeken.
 • Francois Peters

  1 maand geleden
  JJ , als producent , stop zelf de leveringen wegens onbetrouwbaarheid maar het EMA kan nog geen verband vaststellen voor welke broodheer werkt dat instituut eigenlijk
 • willy haezebroek

  1 maand geleden
  Net zoals bij Astra Zeneca; géén verband, misschien een verband , en uiteindelijk wél een verband maar dan is 'voordeel van vaccineren groter dan niet vaccineren'. Met andere woorden : verplicht vaccineren en heb je pech dan val je dood. Als je je niet laat vaccineren dan heb je het risico om covid te krijgen tenminste zelf in handen !!
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Dat EMA is net zoals onze politici gevoed door .......
 1. Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”

  Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”

  Johnson & Johnson stelt de uitrol van het Janssen-coronavaccin in Europa uit vanwege mogelijke bloedproppen die kunnen ontstaan bij mensen die het vaccin krijgen toegediend. Dat meldt de farmaceut, die tot het uitstel overgaat op advies van de medische instanties CDC en FDA in de Verenigde Staten. Vaccinoloog Pierre Van Damme zegt dat België morgen een beslissing neemt over de reeds geleverde vaccins van Johnson & Johnson. Ook het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA komt morgen met een advies.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan