Het vaccin van farmaceut Johnson & Johnson
Volledig scherm
Het vaccin van farmaceut Johnson & Johnson © ANP

EMA geeft dinsdag advies over vaccin Johnson & Johnson

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) geeft komende dinsdag zijn advies over het vaccin van Johnson & Johnson (J&J). De producent besliste deze week om leveringen van het vaccin aan Europa tijdelijk te stoppen en vroeg om de geleverde vaccins even "in quarantaine" te plaatsen.

3 reacties

 • linda Hofkens

  3 weken geleden
  Goed dat Amerika ons behoedt voor de zotternijen van de overheden/zogenoemde experts hier, die maar al te graag de risico's op de bevolking willen blijven botvieren. Door geen leveringen meer te doen, zijn ze wel verplicht het veiligere pad van Pfizer/Moderna te bewandelen. Voor henzelf hebben ze zich al lang van het beste bediend. Met ons belastinggeld is brol gekocht... omdat men teveel gegraaid heeft op elk niveau.
 • dirk de moor

  3 weken geleden
  Stuur ze gewoon terug en gebruikt vaccins dat de bevolking betrouwd:namelijk Pfizer en moderna . Dan zou het vaccinatiepercentage pas merkelijk hoger liggen...Maar ja ze zullen wel weer doen alsof hun neus bloed. Hip hip hoera
 • Jef Denijs

  3 weken geleden
  Het vaccin zal verder gebruikt worden, dat kunnen we nu al stellen. De economie moet zo snel mogelijk op volle toeren draaien en de grenzen moeten weer zonder beperking open. Daar is het de EU om te doen.
 1. Vlaming (43) vliegt naar Las Vegas voor coronavaccin: “In minder dan 24 uur was ik ingeënt”
  Play
  PREMIUM

  Vlaming (43) vliegt naar Las Vegas voor coronavac­cin: “In minder dan 24 uur was ik ingeënt”

  Nog minstens een paar maanden wachten op een vaccin in België of er eentje scoren binnen de 24 uur in de VS? Voor social media-ondernemer Cain Ransbottyn (43) uit Brasschaat was dat een ‘no-brainer’. Hij besliste een vlucht naar Las Vegas te boeken en kreeg in een lokaal vaccinatiecentrum een inenting met Moderna. “Binnen vier weken vlieg ik terug voor een tweede spuit. Dat kost me nog eens dik duizend euro, maar voor mijn gezondheid en sociaal leven heb ik dat over.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”