Elon Musk
Volledig scherm
Elon Musk © BBC/72 Films/REUTERS

Elon Musk wil dan toch Twitter kopen voor 44 miljard euro: aandeel schiet 22 procent omhoog

Multimiljardair Elon Musk wil dan toch Twitter kopen voor 54,20 dollar per aandeel, zoals maanden geleden afgesproken was. Dat meldt persagentschap Bloomberg dinsdag en wordt bevestigd door het socialmediabedrijf. Twitter en Musk zouden in oktober naar de rechtbank trekken, omdat de Tesla- en SpaceX-oprichter zich in juli terugtrok uit de deal van omgerekend 44 miljard euro.

9 reacties

 • Jo Bosman

  6 maanden geleden
  Twitter is nu al en nul net zoals facebook. Hij koopt nu twitter aan 52,02 dollar per aandeel en onmiddelijk zijn ze 22% meer waard. Die word al slapend rijk en zal snel aandelen beginnen te verkopen van twitter .
 • Dirk Peeters

  6 maanden geleden
  Hij heeft geprobeerd om de boel te belazeren en nu hebben zijn advocaten gezegd dat hij maar beter zijn bod handhaaft eerder dan gigantische processen en schadevergoedingen aan zijn been te krijgen.
 • David Doolaege

  6 maanden geleden
  Deze clown zoekt gewoon een excuus om nog meer van zijn tesla aandelen te verkopen🤡
 • Lies Roose

  6 maanden geleden
  Wel kopen ….niet kopen ….aandelen omhoog…aandelen omlaag met gevolg , zo worden de rijken altijd maar rijker
 • Coen Geurts

  6 maanden geleden
  Weer een strategische zet. Nog meer geld op z'n rekening.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Onderzoeksjournalist grapt op sociale media met neppe arrestatiebeelden van Trump
  30

  Onderzoeks­jour­na­list grapt op sociale media met neppe arrestatie­beel­den van Trump

  De politie in New York zet zich schrap vanwege de mogelijke arrestatie van oud-president Donald Trump. Die zei te verwachten dat hij vandaag gearresteerd wordt en riep zijn aanhangers daarom op te protesteren. Een onderzoeksjournalist verspreidde intussen enkele nepbeelden op sociale media van hoe de arrestatie van Trump er zou kunnen uitzien. Of hoe een fictieve aanhouding van een ex-president voor heel wat vertier kan zorgen.