REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Elon Musk verandert van gedacht over tunnelsysteem: zwakke weggebruiker krijgt voorrang

Elon Musks tunnelsysteem waar auto’s worden ingeloodst om dan aan meer dan 200 km/u op hun eindbestemming gebracht te worden, heeft een update gekregen, zo laat de oprichter van The Boring Company zelf weten op Twitter. De tunnels moeten er niet zijn voor personenwagens, zoals aanvankelijk bedacht was, maar wel in de eerste plaats voor voetgangers en fietsers. 

19 reacties

 • Geert Matthys

  5 jaar geleden
  Dat ze maar eens beginnen met de vervuilende bussen van de Lijn te vervangen. Die stoten prettige jaren 60 roetwolken uit. Elke keer Lijn staakt is de lucht in Gent veel zuiverder.
 • Paul van de velde

  5 jaar geleden
  Zo'n ondergronds netwerk zou in België moeten komen om de transit vrachtwagens van de baan te houden. Zo kunnen er containers van alle afmetingen vervoerd worden tussen de grenzen van de ons aanpalende landen. Zijn de file problemen van de baan.
 • Charles Petitjean

  5 jaar geleden
  Een nog betere oplossing... teleportatie. En kom niet af dat dat niet kan. Alles is mogelijk, kijk maar wat er de laatste 50 jaar allemaal gerealiseerd werd.
 • DIRK Verthe

  5 jaar geleden
  We worden dus allemaal behandeld als hamsters in de toekomst. We zijn het speelgoed van de superrijken. De toekomst wordt dus niet leuker. :-(
 • Sven Kerstens

  5 jaar geleden
  De bubbel staat op barsten!
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.