AFP
Volledig scherm
© AFP

Ellenlange wachtrijen op Schiphol, brandweer deelt water uit aan reizigers

Net als zaterdagochtend is het ook in de middag nog heel druk op luchthaven Schiphol. Buiten bij vertrekhal 1 en 2 staan erg lange rijen. Medewerkers van de brandweer delen daar water uit aan wachtende mensen. Op vertrekborden was halverwege de middag te zien dat twaalf vluchten waren geannuleerd en veertien vertraagd. De dag begon zaterdag al met lange rijen voor de incheckbalies.

4 reacties

 • Chris Verberne

  11 maanden geleden
  Deze week nog een mooie email ontvangen om toch maar met KLM op reis te gaan. Na de boeking annuleren ze de vlucht en blijft de reiziger met een kater achter. Zelf vlieg ik al jaren niet meer met KLM omdat deze maatschappij geen enkel respect heeft voor de reizigers. Wat voor mij de druppel deed overlopen was dat ze mij op een vlucht van Rwandair zetten, het door zware zijwind, praktisch onmogelijk was om op OR Tambo te landen en dat de brandstof snel opraakte. Eerst de winst dan de veiligheid
 • Maarten anthonis

  11 maanden geleden
  Das mooi ,je boekt een vlucht en omdat er geen personeel is kan je niet vertrekken, heel je reis foetsie, hopelijk krijgen ze een grote schadevergoeding, mij zien je niet op een vliegtuig de komende jaren
 • Koenraad Coussee

  11 maanden geleden
  Eerst op elkaar staan aan de balie en dan met maskers op het vliegtuig. Kan het nog gekker.
 • Guy Van Severen

  11 maanden geleden
  De redders van onze planeet zien er geen graten in !
 1. ANALYSE. Opgesloten jihadisten komen vrij en rekruteren er nieuwe: hoe de toestand opnieuw zorgwekkend wordt
  PREMIUM

  ANALYSE. Opgesloten jihadisten komen vrij en rekruteren er nieuwe: hoe de toestand opnieuw zorgwek­kend wordt

  Bij de acht terreurverdachten die deze week zijn opgepakt, zijn er zeker twee met linken naar vroegere dossiers. Eén zat zelf al achter de tralies en een andere werd geradicaliseerd door een eerder veroordeelde oom. Oudgedienden spelen vaak de rol van mentor voor een nieuwe lichting. Zij scherpen het gevaar daarvan gevoelig aan, zo blijkt uit cijfers die wij verzamelden. En door het hoge aantal jihadisten dat nu weer op vrije voeten komt, wordt dat gevaar opnieuw acuut.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.