Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Elle (31): “Strippen heeft van mij een betere moeder gemaakt”

BuitenlandToen ze klein was, wilde ze eigenlijk agent worden. Ze behaalde een diploma criminologie, maar kwam in een harde wereld terecht. En die deed haar beslissen om een andere weg op te gaan. Een weg die haar toeliet op een meer medelevende manier met mensen om te gaan. De Amerikaanse Elle Stranger (31) werd stripster en het maakte haar naar eigen zeggen ook een betere moeder.

18 reacties

 • johny daneels

  3 jaar geleden
  Ik heb daar geen probleem mee, ze bakt haar broodje zelf en kan goed leven, beter dan de meeste leeflooneisers hier, marginalen, beter leven zoekers, ontelbaar veel mensen leven hier op mijn zweet, zal niet verbeteren, dank u politici
 • Eida Lam

  3 jaar geleden
  Raf van den Brande, ja als mijn vrouw en moeder van mijn kinderen online porno zou streamen met haarzelf in de hoofdrol dan vraag ik vandaag nog de scheidingspapieren aan met volle hoederecht over mijn kinderen. Dat die van u dat doet kan mij niet schelen, maar voor mijn kinderen is dat géén voorbeeld.
 • Ben De Staercke

  3 jaar geleden
  Jan De Vos, in welke tijd leef jij? Tattoos zijn in 2017 al lang geen obstakel meer om een job te vinden. Mss nog wel in conservatief België maar in de rest van de wereld is dat al lang niet meer zo. Mijn beide armen zijn getatoeëerd én ik bekleed een kaderfunctie bij een internationaal IT bedrijf. Nu jij.
 • Jens van den Broeck

  3 jaar geleden
  Walgelijk deze haatreacties. Heb respect voor vrouwen, zij bepalen zelf wel. Go Elle
 • marc werbrouck

  3 jaar geleden
  Voor alles is een uitleg. Zowel positief als negatief.