(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © EPA

Elf opgepakte terreurverdachten Duitsland weer vrij, onvoldoende bewijs

De elf terreurverdachten die gisteren en vandaag in Duitsland werden gearresteerd, zijn weer vrijgelaten. Dit omdat er onvoldoende aanwijzingen zijn dat ze een aanslag zouden hebben willen plegen. De arrestanten waren volgens Duitse media hoofdzakelijk Tadzjieken tussen de 22 en 35 jaar. 

4 reacties

 • Thierry Willems

  4 jaar geleden
  eerst oppakken met veel machtsvertoon,moet toch op basis van iets zijn he,en dan terug vrijlaten?????ze zouden beter al die moeite niet meer doen,brengt toch niets op;;;;
 • Luc Brouckaert

  4 jaar geleden
  Het bolwerk van IS mag dan wel zijn opgerold, weg zijn ze niet. Ze zitten alleen wereldwijd verspreid, en hun opdrachten zijn duidelijk: aanslagen plegen.
 • Steven Janssens

  4 jaar geleden
  Goed werk van de politiediensten. Proficiat.
 • Christiaan Vanzieleghem

  4 jaar geleden
  Volgens het OM is er geen verband met de verwarde man die gistermorgen in Essen in zijn auto werd overmeesterd. De 19-jarige Tadzjiek raasde dwars door een voetgangerszone. Zijn motief is nog niet bekend... Hahaha daar heb je het weer , " verwarde man" Laat me niet lachen !
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!