(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © EPA

Elf opgepakte terreurverdachten Duitsland weer vrij, onvoldoende bewijs

De elf terreurverdachten die gisteren en vandaag in Duitsland werden gearresteerd, zijn weer vrijgelaten. Dit omdat er onvoldoende aanwijzingen zijn dat ze een aanslag zouden hebben willen plegen. De arrestanten waren volgens Duitse media hoofdzakelijk Tadzjieken tussen de 22 en 35 jaar. 

4 reacties

 • thierry bollaert

  3 jaar geleden
  eerst oppakken met veel machtsvertoon,moet toch op basis van iets zijn he,en dan terug vrijlaten?????ze zouden beter al die moeite niet meer doen,brengt toch niets op;;;;
 • Luc Brouckaert

  3 jaar geleden
  Het bolwerk van IS mag dan wel zijn opgerold, weg zijn ze niet. Ze zitten alleen wereldwijd verspreid, en hun opdrachten zijn duidelijk: aanslagen plegen.
 • Steven Janssens

  3 jaar geleden
  Goed werk van de politiediensten. Proficiat.
 • Christiaan Vanzieleghem

  3 jaar geleden
  Volgens het OM is er geen verband met de verwarde man die gistermorgen in Essen in zijn auto werd overmeesterd. De 19-jarige Tadzjiek raasde dwars door een voetgangerszone. Zijn motief is nog niet bekend... Hahaha daar heb je het weer , " verwarde man" Laat me niet lachen !
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?