De Canarische Eilanden.
Volledig scherm
De Canarische Eilanden. © ZEFA

Elf migranten vermist en drie lichamen gevonden voor kust Canarische Eilanden

Voor de kust van de Canarische Eilanden, een Spaanse archipel, worden elf migranten vermist. Dat meldt de Spaanse kustwacht op basis van getuigenissen van andere migranten die op eenzelfde vaartuig zaten. Enkele uren later zijn de lichamen van drie vrouwen gevonden in dezelfde zone, ten oosten van het eiland Lanzarote.

0 reacties

 1. Blinken: “Herstellen relatie met Frankrijk zal tijd kosten”

  Blinken: “Herstellen relatie met Frankrijk zal tijd kosten”

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, heeft na een een-op-een overleg met zijn Franse ambtsgenoot gezegd dat het herstellen van de relatie met Frankrijk tijd zal kosten. "We erkennen dat dit hard werk zal vergen, niet enkel in woorden maar ook in daden", vertelde Blinken in Washington aan verslaggevers. Hij benadrukte ook "respect" te hebben voor Jean-Yves Le Drian, de Franse minister van Buitenlandse Zaken.
 2. Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank
  PREMIUM
  11

  Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank

  Een 12-jarige jongen uit Groningen mag van de rechter een coronavaccin krijgen, tegen de wil van zijn vader. De middelbare scholier wil zich graag laten vaccineren tegen het virus zodat hij veilig zijn oma kan bezoeken, die vanwege uitgezaaide longkanker op sterven ligt. Zijn vader wil daar niets van weten, omdat hij vreest voor de bijwerkingen van de prik op de lange termijn. De rechter heeft de jongen alsnog toestemming gegeven.