De militaire machthebber van Myanmar, Min Aung Hlaing.
Volledig scherm
De militaire machthebber van Myanmar, Min Aung Hlaing. © REUTERS

Elf burgers levend verbrand door junta in Myanmar

In Myanmar hebben soldaten van de militaire junta een dorp bestormd en elf mensen levend verbrand. Onder de slachtoffers zijn ook vijf jongeren, melden ooggetuigen. Foto's van de verbrande lichamen, met hun handen op de rug gebonden, werden op sociale media geplaatst.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.