Topchef Andrea Zamperoni (33) overleefde de ontmoeting met prostituee Angelina Barini (41) niet.
Volledig scherm
Topchef Andrea Zamperoni (33) overleefde de ontmoeting met prostituee Angelina Barini (41) niet. © ap - rv

Elektrische zaag aangetroffen in hotelkamer waar topchef Zamperoni (33) dood lag, prostituee aangeklaagd

Een prostituee is aangeklaagd in het onderzoek naar het overlijden van topchef Andrea Zamperoni (33) in New York. De Italiaan verdween een tiental dagen geleden en werd woensdag dood aangetroffen in een hotel in stadsdeel Queens. Op aangeven van de sekswerkster nam de kok verschillende soorten drugs in, met fatale gevolgen. Volgens de vrouw probeerde haar pooier het lichaam in stukken te zagen.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”