Eitan (rechts onderaan) met zijn ouders en broertje Tom. Rechts het witte kistje van Tom.
Volledig scherm
Eitan (rechts onderaan) met zijn ouders en broertje Tom. Rechts het witte kistje van Tom. © RV

Eitan (5) ademt weer zelfstandig, ouders en broertje vandaag begraven in Israël

Het 5-jarig jongetje dat als enige het drama met de kabelbaan in Italië overleefde, ademt weer zelfstandig. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA. De kleine Eitan is langzaam uit zijn kunstmatige coma aan het ontwaken, maar zou volgens zijn artsen nog niet helemaal bij bewustzijn zijn. Intussen zijn in Israël zijn ouders en broertje begraven.

5 reacties

 • peter cornelis

  4 maanden geleden
  als je ouders zo van je weggerukt worden, ik wens je veel geluk in je verdere leven,wat er niet makkelijker op geworden is
 • Jerome Steens

  4 maanden geleden
  Veel sterkte kleine jonge je gaat het kunnen gebruiken
 • Dominique Hermys

  4 maanden geleden
  Het is alsof het zo moest zijn. Net op dat moment, net op die plaats als enige die het overleeft. Spoedig herstel, en veel liefde en geluk in uw leven.
 • Pim Pauwels

  4 maanden geleden
  Ventje, ik hoop dat je nog een heel mooi leven te gemoet gaat. Wat jij mee maakt, daar zijn geen woorden voor! Veel sterkte en een goed herstel
 • Yvan Maes

  4 maanden geleden
  Komop ventje! Misschien geloof je het nu nog niet maar er wacht jou een mooi leven!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Cabine Italiaanse kabelbaan ging 100 per uur op moment van impact en werd 54 meter ver geslingerd

  Cabine Italiaanse kabelbaan ging 100 per uur op moment van impact en werd 54 meter ver geslingerd

  Er zijn meer details bekend over het tragische ongeval met een kabelbaan in Italië van afgelopen weekend. Volgens minister voor Transport van de regio Piëmont Marco Gabusi had de cabine een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur toen ze naar beneden stortte en werd ze 54 meter ver gekatapulteerd. Vervolgens rolde ze nog tientallen meters door. De toestand van de enige overlevende van de crash - een jongen van 5 jaar - is stabiel. Artsen proberen hem vandaag uit zijn kunstmatige coma te halen. Er staat een team van psychologen klaar om hem bij te staan.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Drie personen gearresteerd na ongeval met kabelbaan: bewust geknoeid met remsysteem

  Drie personen gearres­teerd na ongeval met kabelbaan: bewust geknoeid met remsysteem

  Drie personen zijn gearresteerd in verband met het dodelijke ongeluk met een kabelbaan bij Lago Maggiore in Noord-Italië zondag. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA. De drie verdachten hebben volgens een politiewoordvoerder toegegeven de noodrem bewust buiten werking te hebben gesteld. “Het voorval doet de Italianen terugdenken aan de instorting van de brug in Genua enkele jaren geleden”, zegt een lokaal correspondente.