ANP
Volledig scherm
© ANP

Eindelijk: weer dansen, juichen en flirten. Nederland test groot dance-event

Zo’n 1.350 Nederlandse dancefans beleefden zaterdagmiddag hun feestelijkste uitstapje in ruim een jaar tijd. Tijdens een testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam mocht er eindelijk weer even gedanst, gejuicht én geflirt worden.

34 reacties

 • Ronald Van Ee

  1 maand geleden
  betaald de organisator van dit evenement en test ook de kosten voor de eventuele besmette deelnemers die nadien medische hulp nodig hebben ?
 • FRANK ANCKAERT

  1 maand geleden
  hopen dat de cijfers weer niet slechter wordt-we zullen zien??
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Dit jaar moet m'n niet rekenen op grote evenementen, deze proeven zijn waanzinnig, kan m'n niet tot na de zomer wachten tot de meerderheid is gevaccineerd. En zelfs dan zullen er nog maatregelen nodig zijn. Blijkbaar kunnen mensen zich niet meer vermaken in hun eigen huis.
 • rudy cockx

  2 maanden geleden
  mooi zo ... wij leven hier nu al maanden zonder vermaak tussen onze 4 muren en de cijfers blijven maar schommelen, dan kan je beter alles toelaten (eventueel met voorwaarden) , de cijfers zullen ook schommelen maar ondertussen leeft iedereen normaal. Blijf ondertussen maar verder vaccineren tot iedereen een spuitje heeft (dat duurt toch een eeuwigheid in Belgie) en zij die zo bang zijn zullen wel vanzelf binnen blijven
 • Eric Maes

  2 maanden geleden
  We zullen elkaar nog eens spreken over 14 dagen.Nederland heeft nu een 550 mensen op iIC en een 50 tal overlijdens door corona per dag, maar een mensenleven is voor sommigen maar een bijzaak geworden blijkbaar.
 1. Nieuwe recordcijfers in India: ziekenhuizen in hoofdstad zonder zuurstof, crematorium verbrandt zelfs lichamen op parking

  Nieuwe recordcij­fers in India: ziekenhui­zen in hoofdstad zonder zuurstof, crematori­um verbrandt zelfs lichamen op parking

  India heeft vandaag opnieuw alle records gebroken met haar coronacijfers. Er werden maar liefst 314.835 nieuwe besmettingen geregistreerd. Geen enkel ander land haalde ooit zo een hoog aantal in 24 uur tijd tijdens de pandemie. Experts vrezen zelfs dat het werkelijke aantal besmettingen nog tien keer hoger ligt. Verscheidene ziekenhuizen in de hoofdstad New Delhi zijn door hun voorraad zuurstof heen en crematoria kunnen de toevloed van lichamen niet aan.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video

 2. Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails
  Play
  bizarre beesten

  Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails