De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © AFP

Eindelijk doorbraak? “Brexit-akkoord binnen bereik na belangrijke toegevingen Boris Johnson”

De Britse premier Boris Johnson heeft “belangrijke toegevingen” gedaan in de brexit-onderhandelingen en aanvaardt nu dat er een douanegrens komt in de Ierse Zee tussen Noord-Ierland en Ierland. Een akkoord met de Europese Unie is daarmee “dichtbij”, meldt The Guardian. De Ierse premier Leo Varadkar tempert echter de verwachtingen. 

38 reacties

 • Jan Hebbelinck

  1 jaar geleden
  Geraakt nooit door het parlement van UK. Zeker en vast uitstel!!!!
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Het VK hoort niet in de EU ! In de EU rijd men aan de rechterkant van de weg, betaald men (meestal) met de euro, en rekent decimaal . Misschien iets voor Trump : het VK als staat 51 .
 • Jan Dhooge

  1 jaar geleden
  De Ierse Zee tussen Noord-Ierland en Ierland... Grappig!
 • Norbert Bauwens

  1 jaar geleden
  Noord Ierland gaat veeeeel postbusbedrijven krijgen...……….
 • Danny Govaerts

  1 jaar geleden
  Hun hele euro uitstap zal er straks nog voor zorgen dat er in Ierland terug een oorlogs gevoel gaat hangen. Is dat wat ze met hun gesjacher willen bereiken.
 1. Jongen van 8 die eigen voedselbank runt krijgt stem op inauguratie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  Jongen van 8 die eigen voedsel­bank runt krijgt stem op inaugura­tie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  “Ik wil positiviteit verspreiden en anderen inspireren de wereld te veranderen”, het lijkt wel een citaat van een presidentskandidaat in volle campagnestrijd, maar niets is minder waar. Het zijn de woorden van weldoener Cavanaugh Bell (8) uit Maryland, Washington D.C. De piepjonge activist zette een voedselbank op poten om ouderen te helpen tijdens de coronapandemie. Vicepresident Kamala Harris merkte zijn actie op en voor hij het wist, maakte Bell deel uit van de inauguratie van president Joe Biden. Of hoe je ‘The American Dream’ kan beleven nog voor je tien wordt.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen