De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen (links) en woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis hebben moeite om buiten de deur te eten. Nielsen werd uitgejouwd in een restaurant, Sanders werd geweigerd.
Volledig scherm
De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen (links) en woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis hebben moeite om buiten de deur te eten. Nielsen werd uitgejouwd in een restaurant, Sanders werd geweigerd. © REUTERS

Eigenares restaurant stuurt woordvoerster Witte Huis weg: "We houden bepaalde waarden hoog in het vaandel"

Een restauranthouder in Virginia heeft woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis uit zijn zaak gezet omdat ze voor president Donald Trump werkt. 

107 reacties

 • Jan De Cock

  4 jaar geleden
  Welke waarden zeker geen'demokratische waarden eerder onverdraagzaamheid en diktatoriale waarden!
 • Gudo Courtois

  4 jaar geleden
  Je mag er alleen gaan eten als je hetzelfde gedachtengoed hebt. Misschien anders denkenden in de gevangenis steken, zoals in Turkije.
 • ERIC SPRANGERS

  4 jaar geleden
  aan alle naieve mensen, ofwel laat je gans het midden oosten en Afrika onze landen overspoelen bij conflicten ofwel niemand en los je de problemen in het land zelf op. Mensen kunnen het goed bedoelen, maar wees realistisch. Verandering was dringend nodig, wie dat niet inziet, "is blind".
 • Jozef Hendrickx

  4 jaar geleden
  Een lid van de inclusieve maatschappij sluit weer iemand uit . Zou zeggen tegen de Trump aanhangers , ga daar niet meer eten . Betekent halvering omzet en failliet , de andere incluselingen vangen je wel op
 • Yannik Samoy

  4 jaar geleden
  Er zijn landen die elke weerstand tegen de politieke leden onderdrukken. Dit is een typisch verhaal waarvoor men elders de restauranthoudster haar zaak en familie zouden kwellen. Het zou kunnen dat dit restaurant binnenkort niet meer bestaat.
 1. Comédienne geeft vlijmscherpe monoloog over Trump, dochter Ivanka en Witte Huis-woordvoerster (en de Republikeinen kunnen er niet mee lachen)

  Comédienne geeft vlijmscher­pe monoloog over Trump, dochter Ivanka en Witte Huis-woordvoer­ster (en de Republikei­nen kunnen er niet mee lachen)

  Gisterenavond heeft in de Amerikaanse hoofdstad Washington het jaarlijkse White House correspondents’ dinner plaatsgevonden. Dat is hét evenement voor politiek journalisten, analisten en politici. President Donald Trump was, net als vorig jaar, niet aanwezig. Maar dat heeft comédienne Michelle Wolf - bekend van The Daily Show - er niet van weerhouden om tijdens haar standup heel wat grappen richting Trump en zijn team te sturen. Niet iedereen kon echter lachen met de vlijmscherpe opmerkingen van Wolf. Voormalig woordvoerder Sean Spicer noemde de monoloog "smerig en bedroevend".