Volledig scherm
© EPA/RV

Eigenaar van boerderij waar kleine Julen stierf: “Hij stierf niet door val in put maar tijdens reddingsactie”

De advocaten die David Serrano, de eigenaar van de boerderij waar de 2-jarige Julen in januari stierf na een val in een put, verdedigen, hebben een rapport voorgelegd aan de rechter in de Spaanse stad Málaga. Daarin beweren ze dat het jongetje stierf door verschillende slagen van een pikhouweel en niet door de val in de 110 meter diepe put. Serrano wordt voorlopig als enige verantwoordelijke beschuldigd van onvrijwillige doodslag.

23 reacties

 • Jamal Bel

  2 jaar geleden
  Rust zacht ,engeltje.
 • Kevin Van Laken

  2 jaar geleden
  ik hoor hier alleen maar "Als hij de put niet had gegraven was het niet gebeurd" maar met die gedachte kan je ook zeggen "Als de ouders hadden opgelet of zelfs niet aan kinderen waren begonnen, was het ook niet gebeurd"
 • Henk Lefevre

  2 jaar geleden
  De verantwoordelijkheid ligt volgens mij bij de opdrachtgever en/of de uitvoerder (aannemer). Was alles correct uitgevoerd inzake veiligheid dan kon Julen immers niet in die put gevallen zijn. Over de reddingsoperatie (duur en methode) heb ik niet het recht om mij uit te spreken want ik ben een leek in deze materie. RIP Julen en veel sterkte aan de ouders.
 • Michel Rutten

  2 jaar geleden
  He. Gericht naar de boer ..in alle logica het kind is gestorven van tekort aan zuurstof als men in een put van 100 meter valt is er gewoon geen zuurstof punt uit een gewone persoon op een bepaalde leeftijd kan het 2 dagen volhouden reden omdat zijn longen ontwikkeld zijn voor maximum zuurstof ...zwijg stil een peuter kan het maximum 5 uur volhouden en dan sterft ongetwijfeld aan te kort aan zuurstof ...maar ja .je moet geen boer te zijn om logica te hebben ..meneer de boer
 • jacqueline bax

  2 jaar geleden
  Hoe durven ze schuld te ontkennen over de rug van een kindje? Jammer dat niemand zijn verantwoordelijkheid neemt in dit verhaal.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"